• BIST 9524.59
  • Altın 2491.675
  • Dolar 32.5148
  • Euro 34.725
  • İçel 21 °C

ABD’den Acvit Kozmetik’e “Dünya Doğallık ve Kalite” Ödülü

ABD’den Acvit Kozmetik’e “Dünya Doğallık ve Kalite” Ödülü
ABD’nin bilimsel araştırmalar yapan kurumu, Acvit Kozmetik’i “Dünya Doğallık ve Kalite” ödülüne layık gördü.

Haber Merkezi - 400’e yakın ünlü tarafından tercih edilen, doğal kozmetikte lider marka unvanına sahip Acvit Kozmetik’e bir ödül’de ABD’den geldi.

Dünya’nın 7 kıtasından 257 kozmetik markasının değerlendirilmeye alındığı ve 3 ay süren çalışmalar neticesinde Acvit Kozmetik 1.lik kürsüne çıktı. Acvit bu ödülü, doğayı tehdit etmeyen, doğa dostu, aynı zamanda bazı ürünleri yenilebilen ürünler olması nedeniyle aldı.

Profesörler, doktorlar, kimyagerler, biyologlar ve çevre mühendislerinin yer aldığı heyetin belirlediği “Dünya Doğallık ve Kalite” ödülünün bir Türk markası olan Acvit Kozmetik’e layık görülmesi kozmetik dünyasında büyük yankı uyandırdı.

“KALİTELİ DOĞAL ÜRÜNLERDEN TAVİZ VERMEDİK”

sehirmagazincisi.com’a açıklama yapan Acvit Kozmetik CEO’su Engin Aras, “Bu ödülü hakkımızla aldık. Halkımıza armağan ediyoruz” dedi.

Aras, “Biz her zaman halkımıza çevre dostu doğal ürünler sunduk. Sorumluluğumuzun sadece insanlığa karşı değil, doğaya da olduğunun bilinciyle hareket ettik. Firmamız tamamen Türk’tür. Dürüstlük ilk şiarımız oldu. Kaliteli doğal ürünlerden taviz vermedik. Bundan sonra da vermeyeceğiz.

Kaliteyi sunduk. Bir kullanan bir daha kullansın prensibinden taviz vermedik. Bununda ispatını ABD’den aldığımız ödül ortaya koydu. Dürüst Türk kafalarına her zaman güveninizi ve dualarınızı eksik etmeyin” diye konuştu.

Bu haber toplam 1750 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862