• BIST 9468.33
  • Altın 2500.414
  • Dolar 32.5951
  • Euro 34.8132
  • İçel 23 °C

Ak Parti'nin yardım tırları Bayırbucak Türkmenleri için yola çıktı

Ak Parti'nin yardım tırları Bayırbucak Türkmenleri için yola çıktı
AK Parti Mersin il ve ilçe teşkilatları tarafından Bayırbucak Türkmenleri için düzenlenen kampanyada toplanan 6 tır dolusu yardım, dualar eşliğinde yola çıktı.

Haber Merkezi - AK Parti Sosyal Politikalar Başkanlığı’nın organizesi ile il ve ilçe teşkilatları tarafından Bayırbucak Türkmenleri için 6 tır dolusu yardım toplandı.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar ve İl Sosyal Politikalar Başkanı Veli Özer, il ve ilçe teşkilatlarının Bayırbucak Türkmenleri için topladıkları yardımları paketleyip tırlara yükleyerek Bayırbucak Türkmenleri'ne gönderdi.

Yardım kampanyasında emeği geçen partililere teşekkür eden AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar, “Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu’nun da önemle üzerinde durduğu Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize yardım kampanyası, AK Parti Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkanlığımız tarafından tüm illerde başlatılmıştı. Bir tarafta terör örgütü İŞİD, diğer taraftan Rus bombardımanın etkisi altında yerlerinden edilmiş Türkmen kardeşlerimiz var. Türkmen kardeşlerimizin açken biz burada elimiz kolumuz bağlı duramazdık. Bayırbucak’taki ihtiyaç sahiplerinin bir nebze olsun yarasına merhem olabiliyorsak ne mutlu bize" dedi.

Mersinliler'in, Türkmen kardeşlerinin dramına sessiz kalmadığını ve kampanya sürecince 6 tır yardım topladıklarını ifade eden Taşpınar, "Yardım tırlarının içerisinde konserve, kuru gıdalar, çocuk bezi gibi hijyenik malzemeler, tıbbi malzemeler, giysi ve ayakkabı, tekerlekli sandalye, ortopedi malzemeleri, çocuk maması ve battaniye gibi gıda ve giyecekler var. Bayırbucak Türkmenleri için başlattığımız yardım kampanyasına Mersinlilerin gösterdiği yoğun ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 1408 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862