• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 22 °C

Akdeniz Belediyesi U15 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu

Akdeniz Belediyesi U15 Futbol Takımı Türkiye Şampiyonu
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen, U15 Türkiye Şampiyonası'nda Mersin'i temsil eden ve 4'lü final müsabakalarına katılmak üzere Konya'ya giden Akdeniz Belediyespor Futbol Takımı, şampiyon olarak döndü.

Haber Merkezi - Kendi kategorisinde il birincisi olarak Mersin ve Akdeniz'i temsil etmeye hak kazanan Akdeniz Belediyespor U15 Futbol Takımı, TFF tarafından düzenlenen Türkiye Şampiyonası'nda adını en tepeye yazdırmayı başardı. 2015-2016 sezonu sonunda mart ayında başlayan ve 68 ilden toplam 113 takımın katılımıyla gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası final müsabakaları, 22-23 Nisan tarihlerinde Konya'da yapıldı.

Çekilen kura neticesinde ilk olarak İstanbul temsilcisi İkitellispor ile karşılaşan Akdeniz Belediyespor, normal süre sonunda rakibi ile 1-1 berabere kaldı. Statü gereği direk penaltılara gidilen maçın sonunda gülen taraf 5-2'lik skorla Akdeniz Belediyespor oldu. Yarı finalin diğer maçında Küçükköyspor'u 2-1 yenen Kadıköyspor, finalde Akdeniz Belediyespor'un rakibi oldu.

Finalde karşı karşıya gelen Akdeniz Belediyespor ile Kadıköyspor, 90 dakika boyunca 0-0'lık tabelayı değiştiremedi. Penaltılarda rakibine üstünlük sağlayan Akdeniz Belediyespor, maçı 5-3'lük galibiyetle ve Türkiye Şampiyonu sıfatıyla tamamladı.

Maçlar sonunda düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa, madalya ve plaketleri takdim edildi. Tören sonunda açıklama yapan Akdeniz Belediyespor Teknik Direktörü Ümit Yıldırım, sezon boyunca çık sıkı ve yoğun bir tempoda çalıştıklarını, takım olarak bu çalışmanın sonuçlarını almaktan ötürü son derece mutlu olduklarını ifade etti. Akdeniz Belediyespor Kulübüne katkı ve desteklerinden dolayı Belediye Eş Başkanları Yüksel Mutlu ve Fazıl Türk'e teşekkür eden Ümit Yıldırım, şampiyonluğu tüm Mersin halkına armağan ettiklerini de sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862