• BIST 9524.59
  • Altın 2527.099
  • Dolar 32.5791
  • Euro 34.6588
  • İçel 20 °C

Akdeniz Belediyespor, Mersin Ormanspor karşısında 1 puanı uzatmada aldı

Akdeniz Belediyespor, Mersin Ormanspor karşısında 1 puanı uzatmada aldı
Mersin Süper Amatör Futbol Liginde mücadele eden Akdeniz Belediyespor, ligin erteleme maçında Mersin Ormanspor’a konuk oldu. Maçın 85’inci dakikasına 2-0 geride giren Akdeniz Belediyespor, 1 puanı son beş dakikada bulduğu gollerle elde etti.

Haber Merkezi - Akdeniz Belediyespor, Mersin Süper Amatör Futbol Ligi erteleme maçında Mersin Ormanspor’la deplasmanda karşılaştı.

10 Ekim günü Ankara’da yaşanan canlı bomba katliamı nedeniyle ertelenen ve hafta içi oynanan maça konuk Akdeniz Belediyespor maça Umut, Hakan, Uğurcan, Adnan, Hüseyin, Şeyhmus, Mikail, Sedat, Hasret, Mürsel ve Oğuz’da oluşan onbiri ile çıktı.

Ev sahibi Mersin Ormanspor ise Hüseyin, Gökhan, Cengizhan, Çağlar, Ramazan, Samet, Ersoy, Emre, İbrahim Satık, Ergün ve İbrahim Satış ile sahadaki yerini aldı. Mersin 3 Ocak Stadı'nda yapılan maça Akdeniz Belediyespor’un vuruşuyla başlandı. Maçın ilk dakikalarına hızlı başlayan Mersin Orman Spor, Akdeniz Belediyespor üzerinde baskı kurmayı başardı.

Rakibine topla fazla oynama şansı vermeyen Mersin Ormanspor'un 22. dakikada soldan gelişen atağında ceza alanı içinde topla buluşan Emre, kalecinin sağından topu filelerle buluşturdu; 1-0. Karşılaşmada başka gol olmayınca ilk yarı Mersin Ormanspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

İkinci yarı Mersin Ormanspor’un vuruşu ile başladı. İkinci yarının ilk dakikalarında rakibinin baskısını kıran Akdeniz Belediyespor, oyunda kontrolü eline almayı sağlamayı başardı ve skor avantajını eline geçirmek için oyunu rakip kaleye yıktı. Akdeniz Belediyespor’un baskılı oynadığı sırada Mersin Ormanspor bir kontratak geliştirdi.

70’inci dakikada İbrahim Satış’ın soldan ceza alanına yaptığı ortada Gökhan topu filelerle buluşturdu ve takımını 2 farklı skora taşıdı. Yediği golden sonra ataklarını sıklaştıran Akdeniz Belediyespor, 86’ncı dakikada rakip ceza alanının sağından bir serbest atış kazandı. Atışı kullanan Oğuz’un ceza alanına kestiği ortaya Mersin Ormanspor’dan Ramazan ters bir kafa vuruşu yaptı ve topu kendi ağlarına gönderdi; 2-1.

Golden sonra beraberlik için yüklenen Akdeniz Belediyespor, 90+2'de gelişen atakta Mücahit’in sağdan yaptığı ortaya Hasret’in ceza alanı içinden yaptığı plase vuruş, kalecinin sağından ağlarla buluştu ve maçın skoru belirledi.

Akdeniz Belediyespor, bir sonraki maçını 25 Ekim Pazar günü saat 17.00’de Halkkent Mahallesi suni çim sahada Mersin Gençlerbirliği ile yapacak.

akd_0086.jpg

akd_0098.jpg

akd_0102.jpg

Bu haber toplam 2118 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862