• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 18 °C

Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden sosyal sorumluluk projesi

Anamur Cumhuriyet Anadolu Lisesi'nden sosyal sorumluluk projesi
Kültür Edebiyat ve Gezi İnceleme Kulübünün ortaklaşa sosyal sorumluluk projesi kapsamında düzenlemiş olduğu “Yardım Elini Sen de Uzat” yardım kampanyası çerçevesinde ilçemiz Boğuntuİlkokulu’na yardım malzemeleri götürüldü.

Haber Merkezi - Boğuntu İlkokulu ziyaretine Cumhuriyet Anadolu Lisesi Müdürü Naci Şen, Fizik Öğretmeni Gülsün Alper, Biyoloji Öğretmeni Sayhan Çapanoğlu, Edebiyat Öğretmeni M.Ali Göl, Müzik Öğretmeni Saniye Alyanak ve öğrenciler katıldılar.

Yardım Kampanyası kapsamında okul öğrencilerinin düzenlemiş olduğu yardım kampanyasına tüm öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Öğrencilerin toplamış olduğu kırtasiye, kitap, giyecek ve oyuncaklar köydeki öğrencilere ulaştırıldı.

Okul Müdürü Naci Şen yaptığı açıklamada, "Okulumuz Kültür Edebiyat ve Gezi İnceleme  Kulübünün koordinasyonunda gerçekleştirilen “Yardım Elini Sen de Uzat” yardım kampanyasının öğrencilerimiz arasında sahiplenilmesi ve canı gönülden destek verilmesi sosyal sorumluluk bilincinin yerleştiğinin bir göstergesidir. Sabahın erken saatlerinde hazırlamış olduğumuz koliler otobüse yüklenerek 14 öğrenci 5 öğretmenle başlayan yolculuğumuz Toros Dağlarının güzel manzarası eşliğinde yaklaşık 1 saat 30 dakika sürdü. Boğuntu İlkokulu öğretmenleri, öğrencileri, muhtar ve köy halkı tarafından sıcak bir karşılanmayla karşılandık.

Çocukların yüzlerindeki gülümseme ve sıcaklık görülmeye değerdi. Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz eşliğinde sınıfları ziyaret ettik ve beraberimizde getirdiğimiz hediyeleri öğrencilere dağıttık. Öğrencilerin mutluluğu gözlerine yansımıştı. Öğrencilerle beraber sohbetler yaptık, gelecekle ilgili düşüncelerini aldık, okulumuzu tanıttık, beraberce şarkılar türküler söyledik.

Hem eğlendik hem  eğlendirdik. Öğrencilerimizle öğrenciler okul bahçesinde beraber oyunlar oynadılar. Yardımlaşma, iş birliği ve kaynaşmanın en güzel örneklerini sergilediler. Öğrencilerimiz çok mutlu oldu, Boğuntu İlkokulu öğrencileri çok mutlu oldular. Aynı zamanda okulumuzdan mezun öğretmen olmuş öğretmenlerle de karşılaştık. Öğretmenlerimiz eski öğrencileri ile geçmiş günleri yad ettiler. Öğrencilerimiz köydeki öğrencilerin sıkıntılarını yakından görme fırsatı buldular. Köy hayatının zorluklarını yaşayarak gördüler. Doğayı inceleme ve keşfetme imkanı buldular. Bu ziyaret bizlere unutulmayacak anıların yaşanmasına vesile oldu.

Bu organizasyonda görev alan başta öğretmenlerime, öğrencilerime ve bize otobüsü sağlayan Kaş Turizme ve Boğuntu muhtarımıza, Boğuntu İlkokulu öğretmenlerine çok teşekkür ederiz" dedi.

 

Bu haber toplam 2554 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862