• BIST 9079.97
  • Altın 2324.005
  • Dolar 32.3547
  • Euro 34.9444
  • İçel 19 °C

Anamur Evleri'nin 2. bloğunun temeli atıldı

Anamur Evleri'nin 2. bloğunun temeli atıldı
Anamur'da yapımı süren Seracity Anamur Evleri'nin 2. bloğunun temeli atıldı. Temel atma töreninde konuşan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin'in bu tarz yatırımlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Haber Merkezi - Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Süryapı İnşaat A.Ş. tarafından Anamur’da yapımı süren Seracity Anamur Evleri’nin ikinci bloğunun temelini attı.

Hafta içerisinde Abanoz Yaylası'nda gerçekleştirilen Karakucak Güreşleri için Anamur’a gelen Başkan Burhanettin Kocamaz Anamur şehir merkezinde yapımı süren 112 konut, 91 işyeri, 2 sinema salonu ve alışveriş merkezlerinin yer alacağı Seracity Anamur Evleri'nin 2. bloğunun temelini şirket sahibi İş Adamı Ali Kotancı, Mersin Milletvekilleri Ali Öz, Baki Şimşek ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile birlikte attı.

2. bloğun ilk çimentosunu dökmek için butona birlikte basan başkanlar ve milletvekilleri, Anamur için hayırlı uğurlu olmasını dilediler.

Konut ve işyerlerinden oluşan sosyal yaşam merkezlerine sahip Seracity ile ilgili Başkan Kocamaz ve milletvekillerini Seracity Satış Müdürü Uğur Şenöz bilgilendirdi. Şenöz, verdiği bilgide projenin tamamlanmasıyla Akdeniz’in en büyük yaşam merkezlerinden birinin hayata geçeceğini ifade etti.

Çift vardiya şeklinde çalışmaların gece ve gündüz sürdüğünü kaydeden Şenöz, projenin bir an önce bitmesi için kule vinç sisteminin de kurulduğunu sözlerine ekledi.

Başkan Kocamaz, Seracity projesi ile Anamur’un önünü açmak için çaba sarfeden ve Anamur’a bu denli büyük bir yaşam merkezini kazandırmak için var gücüyle çalışan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür etti ve Mersin’in bu tarz yatırımlara ihtiyacı olduğunu söyledi.

Şantiye alanını gezen Başkan Kocamaz ve milletvekilleri çalışanlarla da sohbet etti.

_bht4602.jpg

_bht4603.jpg

_bht4607.jpg

_bht4620.jpg

_bht4624.jpg

_bht4638.jpg

_bht4640.jpg

_bht4643.jpg

Bu haber toplam 2672 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862