• BIST 9693.46
  • Altın 2496.161
  • Dolar 32.4971
  • Euro 34.5977
  • İçel 22 °C

Anamur'da 3 projenin temeli atıldı, toplu açılış töreni düzenlendi

Anamur'da 3 projenin temeli atıldı, toplu açılış töreni düzenlendi
Kalınören Spor Kompleksi, Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi, 2 kapalı (bin ve 750 kişilik) 1 açık (bin kişilik) Düğün ve Toplantı Salonları’nın temelleri atıldı.

Haber Merkezi - Anamur Belediyesi tarafından planlanan projelerin 3’ü daha Anamur’a kazandırılıyor.

Kalınören Spor Kompleksi, Mersin Büyükşehir Belediyesi ile birlikte hayata geçirilecek olan Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi ve 2 kapalı (1000 ve 750 kişilik) 1 açık (1000 kişilik) Düğün ve Toplantı Salonları’nın temelleri atıldı.

Temel atma programlarının ardından Mersin Büyükşehir ve Anamur Belediyesi tarafından Anamur’a son 1,5 yılda kazandırılan hizmetlerin toplu açılışı gerçekleştirildi.

Temel Atma ve Toplu açılış programlarına MHP Genel Başkan Yardımcısı, Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, MHP Mersin İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, MHP Mersin Milletvekilleri Ali Öz, Baki Şimşek, Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, Anamur İlçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar, MHP Mersin Milletvekili Adayları Mehmet Ali Gökmen, Hüseyin Ateş, Hayal Funda Önder, Bozyazı MHP İlçe Başkanı Turan Tuna, Anamur Ülkü Ocakları Başkanı Erkan Özateş, Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Şube Başkanı Mürşit Aydın, MHP Anamur Kadın Kolları Başkanı Hatice Turgay, Büyükşehir ve Anamur Belediye Meclis Üyeleri, Büyükşehir Daire Başkanları, Muhtarlar, STK temsilcileri ve atandaşlar katıldı.

Kalınören Spor Kompleksi Temel Atma Töreni

Kalınören Spor Kompleksi Temel Atma Töreni yoğun bir katılımla kalınören sürücü kursu pisti alanında Saygı Duruşu ve istiklal Marşı ile başladı.

Proje hakkında teknik bilgilendirmeyi Plan Proje Müdürlüğü Personeli Peyzaj Mimarı Muhammed İlhan Arıkan yaptı.  

Törende bir konuşma yapan Kalınören Mahalle Muhtarı Sezai Ulu, bugüne dek Kalınören Mahallesi’nde çocuk parkı dahi bulunmadığını, bu dev yatırımı mahalleye ve Anamur’a kazandıran Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye ve her zaman desteklerini hissettikleri Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür ettiğini ifade etti.

Törende konuşan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Kalınören’de yapılacak bu hizmetin Kalınören’e, Batı Mahallerine ve Anamur’a hayırlı olmasını diledi. Başkan Türe söz verdikleri tüm projeleri bir bir hayata geçireceklerini ifade etti.

Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçe belediyelerinin kaynaklarının azaldığını belirten Başkan Türe, günlük belediye kasasına giren para ile çıkan paranın arasında fark olduğunu, iller bankasından gelen paranın ancak personel giderlerini karşıladığını, hizmet üretmenin zor olduğunu, çalmadan, çırpmadan, kaynakları tasarruflu kullanarak yap işlet devret, kat karşılığı, ortaklık ve benzeri yolların kullanılarak Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın da desteği ile birlikte söz verilen tüm projelerin Anamur’a kazandırılacağını kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da konuşmasında, Anamur’da 3 ayrı temel atma ve toplu açılışın gerçekleştirildiğini belirterek, kendilerini anlatacak birşeyi olmayan bazı kesimlerce özellikle 7 haziran genel seçimlerinde MHP’li belediyelerin hizmet üretemediği gibi dedikoduların ortaya atıldığını, ancak planlamalar sonrası Mersin’in şantiyeye döndüğünü ve her yerde hizmetlerin hızla devam ettiğini söyledi.

Başkan Kocamaz, Anamur’dan Çamlıyayla’ya kadar tüm ilçeleri bir tuttuklarını, yapılan hizmetlerin Halka Hizmet, Hak’ka Hizmettir anlayışıyla devam ettiğini kaydetti.

Anamur Belediyesi Din Görevlisi Yalçın Şahin’in yaptırdığı Temel Atma Duası’nın ardından Kurban Kesimi ve Temel Atma programı gerçekleşti. Başkanlar ve Milletvekilleri iş makinasından ilk harcı butona basarak temele döktüler.

 Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi Temel Atma Töreni

Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi Temel Atma töreni, yoğun bir katılımla Kaşdişlen Eski okul alanında Saygı Duruşu ve istiklal Marşı ile başladı. Proje hakkında teknik bilgilendirme İmar Müdürlüğü Personeli İç Mimar Buket Limon tarafından verildi.

Törende ilk olarak Alevi Kültür Derneği Anamur Şube Başkanı Nurgül Er, bir konuşma gerçekleştirdi. Dernek Başkanı Er konuşmasında, Muharrem ayı olması münasebetiyle mahallelerinde yas ve matemin sürdüğünü belirtti.

Dernek Başkanı Nurgül Er, Alevi Kültürü’nü önemseyerek bu önemli hizmeti mahallelerine kazandıran MHP’li Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanetten Kocamaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür etti.

Kaşdişlen Mahalle Muhtarı İbrahim Erdem yaptığı konuşmada, protokolü tek tek sayarak Mahallelerine teşrif ettikleri için teşekkür etti. Muhtar Erdem Anamur’da ilk kez kendilerine ibadet olanağı sağlayacak, kültürlerini yaşatmalarına fırsat sunacak Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’ni mahallelerine kazandıran Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’ye teşekkür etti.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, konuşmasında hiçbir ayrım yapmaksızın hizmetlerden vatandaşların eşit şekilde faydalanacağını, Kaşdişlen’i önemsediğini, kendisi için ayrı bir yeri olduğunu ve Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi Projesi ile Kaşdişlenli vatandaşların, hiçbir siyasi kaygı gözetmeksizin, yüreklerine talip olduğunu ifade etti.

Büyükşehir yasasının dezavantajlarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ile el ele vererek avantaja dönüştürdüklerini belirten Başkan Mehmet Türe, "3 yıl sonra yapılmamış yol, kullanıma açılmamış içmesuyu kaynağı kalmayacak" dedi. "15 projeyi 3 yıl içinde bitirerek Anamur’a hediye edeceğiz" diyen Başkan Mehmet Türe, "Kaşdişlenli vatandaşlara beni sevdiğinizi biliyorum, ben de sizi biliyorum, size güveniyorum" dedi.

Başkan Mehmet Türe, proje maliyetinin % 50’sini karşılayan ve bu projenin hayata geçirilmesinde büyük emek veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a da Kaşdişlenli vatandaşlar önünde bir kez daha teşekkür etti.

Başkan Türe, söz verdikleri, bugün temeli atılan bu projeye Kültür Merkezi’ni de dahil ederek ileriye dönük Alevi vatandaşların çok amaçlı kullanabileceği ve içerisi buzdolabı, dernek başkanı odası ve diğer tüm gereksinimleriyle tam teçhizatlı olarak bir Cemevi’nin mahalleye kazandırılacağını ve mayıs ayında hep birlikte açılışının yapılacağını belirtti.

Başkan Türe, muharrem ayı dolayısıyla tutulan oruçların kabul olmasını diledi.

Başkan Türe, günümüzde de ülkemizde gerçekleşen olayların Hz.Hüseyin ve yanında şehit olanları aratmayacak şekilde seyrettiğini, Başkentte, Güneydoğu’da, Doğu’da ve komşu ülkelerde yeni Kerbalalar yaşandığını kaydetti.

"Müslüman Müslümanı öldürüyor, aynı Allah’a inananların birbirleri ile savaşıyor" diyen Başkan Türe, "Bunun Müslümanlıkta yeri var mı, acı çektirmek var mı, cana kıymak var mı?" diye sordu.

"Küsmek, dargınlık var mı?" diyen Başkan Türe, işin içine dış güçlerin girdiğini, Ortadoğu’da plan ve projelerin ortaya konulduğunu, Türkiye’nin bölünmek istendiğini belirterek ülkemizde ve coğrafyamızda oynanan oyunlara değindi ve vuran da vurulan da "Müslümanım" diye ölüyor, dedi. Terörün her türlüsüne karşıyız diyen Başkan Türe şehitleri rahmetle andı.

Başkan Türe, konuşmasının son kısmında her zaman arkasında olan MHP Anamur İlçe Teşkilatı’na, İlçe Başkanı Erdal Bulut’a, Kadın Kolları’na, ülkü Ocakları’na, Ülkücü İşçiler Derneği’ne, Ülkücü Kurum ve Kuruluşlara teşekkür etti ve "Benim çalışmama gibi bir mazeretim yok,  durmayacağız, yorulmayacağız, çalışacağız" dedi.

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir konuşmasında, Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi’ni Anamur’a Kaşdişlen’e kazandıran Belediye Başkanları Burhanettin Kocamaz ve Mehmet Türe’ye teşekkür etti.

Doğan, "İş Mersin olunca, Burhanettin Kocamaz adı geçince, Burhanettin Kocamaz bir şeye imza atıyorsa o iş bitmiş demektir. Hatta bazı yerlerde çok sevdiğimi ve güvendiğimi söyleyince ‘Siz de MHP’li mi oldunuz diye eleştiriyorlar bizi, ama olsun eleştirsinler bizi" dedi.

Başkan Doğan, Demir Alevi Kültür Dernekleri’nin Türkiye’nin en büyük Alevi örgütü olduğunu söyledi.

2015 yılında bile halen Cemevlerinin yasal olarak yapılamadığını belirten Demir, 3 yıldır Genel Başkanlık yaptığını, son 13 yılda AKP iktidarında her tür çalıştayda, açılım sürecinde bir türlü kapıları açamadıklarını belirterek ‘Açılım istiyorsanız, kapıları açmak istiyorsanız açılım burası, bu proje’ dedi.

Alevileri ötekileştirerek, yok sayarak, inançları ile dalga geçerek, yada hizmet etmeyerek hiçkimsenin biyere varamayacağını belirten Demir, ‘Biz sağcısı, solcusu tüm partilere eşit mesafedeyiz’ diye konuştu.

Alevi Kültür Dernekleri Genel Başkanı Doğan Demir, ‘Bir Büyükşehir Belediyemiz Muharrem Ayı’nda Alevi Kültür Dernekleri Başkanları’nı kahvaltıya davet etmişti, bu gün görüyorum ki Bu muharrem ayının bizim için ne kadar kutsal olduğu, yas matem orucumuzu tutarken masalarda suyun bile olmayışının takdirini size bırakıyorum" şeklinde konuştu.

"Son sözler olarak bu ülkede sağı solu kalmadı, vatanseverler ve sevmeyeler kaldı" diyen Genel Başkan Demir, "Bu ayrımın toplum olarak farkında olunması gerektiğini kaydetti ve projeyi Anamur’a kazandıran Başkanlara teşekkür ederek proje tamamlandıktan sonra bir yaşamanın, birlik olmanın ne olduğunu Türkiye Cumhuriyetine bu proje vasıtasıyla birlikte göstereceğiz, açılışı da birlikte yapacağız" dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasına, "Gönüllerin sıcaklığını birleştirmek üzere böyle aydınlık, böyle hayırlı bir günde böyle hayırlı bir hizmetin temel atma programında bulunduğunuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim, hoşgeldiniz diyorum, saygılar sunuyorum" diyerek başladı.

Başkan Kocamaz, "Bu ülkede birliğe ihtiyaç var, bu ülkede bütünlüğe ihtiyaç var, bu ülke, bu topraklar üzerinde yaşayan tüm insanların birliği ve beraberliği üzerine kuruldu, o birlik ve beraberliği aziz Atatürk bizlere hür ve bağımsız olarak teslim etti. Ama geldiğimiz bu günde, içten ve dıştan bu ülkeyi bölmek ve parçalamak isteyen hainler vardır" dedi.

Başkan Kocamaz, "Bu ülkenin sigortası biziz, bu ülkenin sigortası Türk Milliyetçileridir. Türk Milliyetçisi ne demek; Bu ülke için canını kanını seve seve verebilecek, bu ülkenin hür ve bağımsız olarak, bu şanlı bayrağın altında birlikte yaşamasını isteyen, bu ülkenin bölünmesine parçalanmasına en fazla karşı çıkan insan demek, ideal demek, grup demek" dedi.

"Dolayısıyla bu ülkede yaşayan insanların tümünü bağrımıza basmak, tümüyle birlikte kardeşçe yaşamak, bin yıllık kardeşliğimizi sonsuza kadar sürdürmek mecburiyetindeyiz" diyen Başkan Kocamaz, "Bu topraklarda kökeni ne olursa olsun bütün insanlar Türk Milleti’nin asli unsurudur. Türk kavramı hiçbir zaman ırkı yada mezhebi bir kavram olarak düşünülemez, ama birileri çıkıyor bu ülkede Alevi-Sünni ayrımı yapmaya çalışıyor, birileri Kürt-Türk-Arap-Çerkez gibi 36 etnik gruptan bahsediyor, dolayısıyla bunların hiçbirisini kabul etmemiz mümkün değildir. Bu ülkede hiçbir etnik grupla kavgamız yoktur, yeter ki bu ülkede birlik ve beraberlik içinde yaşamak istesinler, yeter ki bu ülkeyi bölmeye ve parçalamaya çalışmasınlar, birilerinin uşağı olmasınlar" dedi.

Başkan Kocamaz, "Tutturdular bir çözüm süreci, değerli hemşehrilerim bizim böyle bir problemimiz yok, bu ortaya konulan proje, bu ülkede yaşayan bu milletin asli unsurlarını birbirine düşürmeye çalışan bir tuzak projedir. Bu uluslararası bir projedir. Bu ülkede yaşayan insanları birbirinden ayırmak, çözmek için ortaya atılan bir projedir. Bu projeyi kökünden reddediyoruz, kim bu projeyi buzdolabına koyduğunu söylüyorsa da fişini çekip o projenin çürümesi için sonuna kadar mücadele edeceğiz.

Bizim ne Alevi toplumuyla ne de bir başka toplumla derdimiz yok, bu ülkede barış hakim olsun istiyoruz, bu ülkede bin yıllık kardeşlik yaralanmasın, zede almasın istiyoruz. Eğer inceleyenler olduysa MHP’nın seçim programı içerisinde Alevi toplumu için inançlarını, ibadetlerini serbestçe yaşamalarına yönelik maddeler vardır. İşte Anamur Belediyemiz o toplumun farklı bir toplum olmadığı, bu milletin asli unsuru olduğunu, onların da aynı şekilde ibadetlerini yapma hürriyeti olduğunu belirten bu tesisi açmak, bu tesisin temelini atmak üzere bizleri bir araya getirdi. Yıllardır bunun mücadelesini veriyoruz, Tarsus’ta bunun ilkini gerçekleştirdik ve Türkiye’nin birçok bölgesinde MHP’li belediyeler bu konularda hassasiyet gösterdiler. Diyen Başkan Kocamaz Vatandaşımız bize güvendi, Anamur’da ve Mersin’de bize destek verdi, bu güveni boşa çıkarmayacağız, Türkiye’nin hiçbir yerinde bize verilen güveni boşa çıkarmayacağız, Allah’ın izni ile boşa çıkarmayacağız dedi. Mersin’de ve Mezitli’de Cemevi yapımına her türlü desteği veriyoruz. Toroslarda da aynı yöndeki talebi yerine getiriyoruz" dedi.

Başkan Burhanettin Kocamaz, Mersin sınırları içerisinde yaşayan bin 750 bin insanı Mersin’in asli unsuru olarak gördüklerini kaydetti.

"Kökene ve doğduğu yere bakmaksızın herkese eşit yaklaşıyor, herkesin ihtiyaçlarına eşit şekilde yaklaşıyoruz" diyen Başkan Kocamaz, "Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi ile Anamur’da önemli bir projenin hayata geçirilmesine şahit oluyoruz" dedi ve projenin hayırlı olmasını diledi.

Mersin’de alan olarak  İstanbul’un tam üç katı bir alana hizmet verildiğini kaydeden Başkan Kocamaz, "Mersin’in her tarafında başlayan hizmetlerle şantiye alanına dönüşmesine söz söyleyenlere hizmetlerimiz sürecek, bu yolda önümüzü kesmeye hiç kimsenin gücü yetmeyecektir" dedi.

Anamur İlçe Müftüsü Zeynel Abidin Çınar tarafından yaptırılan dua sonrası temel atma programına geçildi ve ilk harç döküldü.

Düğün ve Toplantı Salonları Temel Atma ve Son 1,5 yılda Hayata Geçirilen 40 Ayrı Hizmetin Toplu Açılış Töreni

Anamur DSİ arkası Hal yanı’nda başlayan projenin temel atılması ve son 1,5 yılda hayata geçirilen 40 ayrı hizmetin toplu açılış töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı.

Proje hakkında teknik bilgilendirme İmar Müdürlüğü Personeli Harita Teknikeri Aslıhan Dolu tarafından yapıldı.

İlk olarak konuşma yapan Akdeniz Mahalle Muhtarı Şahlar Aşıkoğlu, Mersin'de Burhanettin kocamaz ve Anamur’da Mehmet Türe Başkanlarla uyum içerisinde çalışma fırsatı yakalamış bir muhtar olarak duyduğu mutluluğu dile getirdi. Akdeniz Mahallesi’ne ve Anamur’a böyle büyük bir projeyi kazandırdıkları için her iki Başkan’a teşekkür eden Muhtar Aşıkoğlu projenin Anamur’a hayırlı olmasını diledi.

Muhtar Aşıkoğlu’nun konuşmasının ardından Muhtarlık işleri daire Başkanı Erkan Arıcı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz tarafından Anamur belediye Başkanı Mehmet Türe için yazılan şiiri okudu.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuşmasında, projenin yalnız Akdeniz Mahallesi’nin değil Mersin’in, hatta bölgenin en büyük projelerinden biri olan Düğün ve Toplantı Salonları’nı kazandırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

"Biraz yavaş ilerlemiş de olsa böyle büyük bir projenin yanında bir başka büyük projeye imza atmak beni gerçekten mutlu ediyor" diyen Başkan Mehmet Türe, "7 yıl önce sizlere verdiği sözleri yerine getiren bir belediye Başkanı olmaktan guru ve onur duyuyorum" dedi.

Kıt imkanlarla, imkansızlıklarla büyük projeleri hayata geçirdiklerini dile getiren Başkan Türe, asıl açılışların 3 yıl sonra Burhanettin Kocamaz Başkan ile birlikte gerçekleşeceğini kaydetti.

"Cebimde 15 ayrı proje var, onları da bir bir hayata geçireceğiz" diyen Başkan Mehmet Türe, Büyükşehir Belediyesi ile el ele vererek söz verilen tüm projelerin hayata geçeceğini kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz konuşmasında, Anamur’da hayata geçirilecek 3 büyük projenin temel atma ve hayata geçirilen hizmetlerin toplu açılış programını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

Başkan Kocamaz, Anamur’da yaşamanın doğasıyla, tarihiyle bir şans olduğunu belirterek vatandaşlara "Yine ne kadar şanslısınız ki, Mehmet Türe gibi çalışkan, azimli ve Anamur’a gönül vermiş bir belediye başkanınız var. Bu gün temel atacağımız hizmetlerde bu gönül bağının ve azmin sonucunu görüyoruz" dedi.

 

"Daha yaşanabilir bir Anamur’u, Mersin’i oluşturmak için göreve geldik, söz verdik" diyen Başkan Kocamaz, bu hizmetlerin artırılarak sürdürüleceğini kaydetti.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Anamur’a verdiği destek dolayısıyla Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a plaket takdim etti.

Başkan Kocamaz da Başkan Türe’ye yazdığı şiirin yer aldığı tabloyu hediye etti.

Anamur Belediyesi Din Görevlisi Yalçın Şahin’in yaptırdığı duanın ardından kurban kesilerek temel atma törenine geçildi. Milletvekilleri ve Başkanlar temel atılması için butona birlikte bastı. Temel atma programının ardından sahnede 1,5 yılda Anamur’a Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Anamur Belediyesi tarafından kazandırılan projelerin adlarının yazılı olduğu kurdela kesildi.

Program Mehter Marşları ile sona erdi.

 

Başkan Kocamaz'ın 1,5 yıl içinde Anamur'a kazandırdığı hizmetler:

•             SAAT KULESİ

•             ÇAVUŞPINARI PARKI

•             UÇAK SERGİSİ

•             TANK SERGİSİ

•             YAYLALARDA 10.000 m2 YOL YAPIMI

•             25.000 m2 PARKE YOL

•             YENİ MAHALLERDE 120.000 m2 YOL

•             4.000 m2 SICAK ASFALT

•             15.000 m2 KALDIRIM

•             TOROSLAR, YILDIRIM BEYAZIT, KALINÖREN MAH. DERE ISLAHI

•             3.500 METRE BÜZ DÖŞEME

•             2000 ADET BANK ÜRETİMİ

•             ÇAMLIPINAR, GÜZELYURT, ÖREN DEMİR KÖPRÜLERİ

•             SOSYAL TESİS SAHİL DÜZENLEMESİ

•             20 ADET KAMELYA ÜRETİMİ

•             ANAMUR BELEDİYE SİNEMASI KAFETERYASI

•             CANLI HAYVAN PAZARININ DÜZENLENMESİ

•             KARADERE ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             GÜZELYURT ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             İSKELE ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             BOZDOĞAN ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             GÜLEÇ ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             ÇELTİKÇİ ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             OVABAŞI ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             KARAÇUKUR ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             KORUCUK ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             AKDENİZ ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             MALAKLAR ASFALT YOL ÇALIŞMASI

•             12 KM YENİ YOL AÇILMASI

•             36 KM ASFALT YOL ÇALIŞMASI 

•             2.500 YENİ ÇÖP KONTEYNIRI

•             4 YENİ OTOBÜS

•             2 ADET SOKAK SÜPÜRME ARACI

•             2 ADET CENAZE NAKİL ARACI

•             2 ADET HASTA NAKİL ARACI

•             55 ADET YENİ İŞ MAKİNESİ 

•             27 MAHALLEDE 33.770 m2 İÇME SUYU HATTI DÖŞEMESİ

•             ÇUKURABONOZ, ÖREN MAH. VE AKPINAR YAYLASI SONDAJ KUYULARI AÇILMASI

•             ATIKSU ARITMA TESİSİ AÇILIŞI

•             OTLUCA İÇME SUYUNUN İHALESİ  40 MİLYON TL

dugun-salonu-(7).jpg

dugun-salonu-(19).jpg

dugun-salonu-(18).jpg

dugun-salonu-(13).jpg

dugun-salonu-(14).jpg

Bu haber toplam 1914 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR'A MUHTEŞEM PROJE23 Şubat 2024 Cuma 21:37
  • AHMET DOĞAN'IN GÜNDEME DAİR YAZISI16 Şubat 2024 Cuma 18:52
  • ANAMUR 7/24 TOUR;VATANDAŞA HİZMETE DEVAM26 Ocak 2024 Cuma 12:18
  • KIZILALİLER'DE MERÇED TOPLANTI YAPTI20 Ocak 2024 Cumartesi 13:10
  • ATATÜRK STADI HAYIRLI OLSUN07 Ocak 2024 Pazar 18:09
  • İLK ATEŞ YAKILDI06 Aralık 2023 Çarşamba 17:01
  • 1/1000 ÖLÇEKLİ PLANLAR ASKIYA ÇIKTI.KONTROL EDİNİZ30 Kasım 2023 Perşembe 16:58
  • ANAMUR BELEDİYESİ KALINÖREN'E ASFALT DÖKÜYOR30 Kasım 2023 Perşembe 15:05
  • UNCU HİDAYET LAKAPLI HİDAYET BULUT VEFAT ETTİ25 Kasım 2023 Cumartesi 23:06
  • YİNE MOTOR,YİNE KAZA,YİNE ÖLÜM...24 Kasım 2023 Cuma 22:51
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862