• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 30 °C

ANAMURLU HALKIMIZIN ÇOK İYİ ANALİZ YAPARAK OY KULLANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ

ANAMURLU HALKIMIZIN ÇOK İYİ ANALİZ YAPARAK OY KULLANACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ
İYİ PARTİ ANAMUR İLÇE BAŞKANI ERDAL BULUT;''31 Mart akşamı inşallah seçimlerden gülerek çıkan biz olacağız diye düşünüyorum.''

     HABER MERKEZİ – İyi Parti Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut  31 Mart yerel seçimleri öncesi  gazetemize şu açıklamalarda bulundu.

     ‘’Biz ilk kurulduğumuz günden itibaren siyasi partiler kendi adına bir yarışa girsin istedik. Cumhur ittifakını mecbur bıraktılar. CHP ve İyi Partinin  ittifak yapması için  normal de cumhur ittifakı olmamış olsa idi İyi Parti bütün Türkiye’de seçim safına girecekti. Ama Akp ve MHP’nin kan kaybetmesi ikisini birleşmeye zorladı onlar birleşince de karşınızda mecburen bir blok olmuş oluyor ve bir İyi Parti CHP ittifakı  millet ittifakı kendiliğinden ortaya çıkmış oluyor.

     Biz Anamur’da ve Mersin’de bütün adayların kendi partilerinden seçime girmesini istedik. Genel Merkezimize bunu iletmiştik ama Mersinde millet ittifakı yapılmadı CHP ve İyi parti kendi adaylarını çıkardı. İlçelerde şu anda bir belirsizlik var. Muhtemelen bu belirsizlik ay sonunda ortadan kalkar. Bizim için karşımızda ittifak olması hiçbir şeyi değiştirmiyor, neticesinde biz milletimizin sağ duyusuna güveniyoruz. Buradaki ölçümüzde 16 Nisan referandumunda seçmenin Mersin ili ve ilçelerinde totalde yüzde 64 hayır, yüzde 36 evet oy verilmesi. Aynı ittifaklar şimdi de var o zamanda var idi. Nihai karar bu yerel seçimlerde özellikle demokrasi adına milletimizin ve Anamurlumuzun sağ duyusuna güveniyoruz.  Anamurlu halkımızın çok iyi seçim ve aday analizi yaparak oy kullanacağını düşünüyoruz. Anamur halkı şunu çok iyi biliyor, hizmeti alabilmek adına adayla halk arasındaki iletişim ve dokunuşun  önemini çok iyi biliyorlar hissediyorlar. Onun için herhangi bir korkumuz ve çekincemiz yok İyi Parti olarak hazırız ittifak olur ya da olmaz 31 Mart akşamı  inşaallah seçimlerden gülerek çıkan biz olacağız diye düşünüyorum.

     Anamur’da şu anda  AKP ve MHP ittifakından  başka bir ittifak yok. Ben kendi kişisel düşüncemi söyleyeyim;  AKP ve MHP’nin tabanları arasında sağlıklı bir iletişim olduğunu düşünmüyorum. Tam aksi yönde CHP ve İyi Parti  tabanlarını daha uzlaşmacı görüyorum. 16 Nisan referandumunu baz alarak milletimize güveniyoruz. Milletimiz ittifakı sandıkta yapacak. Anamur ittifakını sandıkta yapacak çünkü Anamur şeçmeni duyarlı seçmendir. Bunu son 25 yıllık Belediye seçimlerinde de göstermiştir. İyi Partinin şöyle bir avantajı da var  İyi bir Belediyesi olan  bir parti Mehmet Türe Başkanın 2014 yılında vaat ettiği orta kısa ve uzun vadeli  projeler uygulamaya konularak  ve devam edecek projeler. Belediyeciliğin okulu yok siyasette bir belediye başkanının tekrar aday olması her zaman 1-0 önde başlamak demek yeni  gelecek arkadaşımız belediyeyi tanıyacak personeline bakacak belediyenin alt yapısına eksiklerine bakacak yani bütün bunlar 1,5 yılını alır. Zaman kaybıdır, maceraya gerek yok. Şu anda seçilmiş bir başkan var. Bütün halkın gözünde bütün STK’larla çok güzel  diyaloğu olan bir belediye başkanı özellikle köylerle, diyanetle ilgilenen bir belediye başkanı var. Sosyal belediyeciliği sonuna kadar yapmaya çalışan bir Belediye başkanı var.  Yeni arkadaşların şunu çok iyi bilmesi lazım Anamur Belediyesi’nin Büyükşehirden kaynaklı kısıtlanan imkanlarının olduğunu bilmesi lazım. Şimdi örnek veriyorum size Belediye Başkanını  alsak yerine adaylardan birini koysak elindeki imkanlar neyse onu yapmak zorundadır, çünkü ülkemizde bir ekonomik kriz var iller Bankasından gelen kaynaklar durdu. Anamur kendi geliriyle Anamur’u yönetiyor. Onun için belediyecilik çok zor. Zamanla yarışıp her geçen gün kendini geliştirip ufku açık adaylardan oluşması gerekiyor ve bu da Mehmet Türe’de mevcut halk bunu da biliyor.

     Mersin Büyükşehir Belediyesi anketler yaptırıyor. Burhanettin Kocamaz ilmi çalışan bir Belediye Başkanı, siyaseti de ilmi yapan birisi profosyonel  bir ekiple bu anketleri yaptırıyor. Şu anda son görüşmemizde yapılan anketlere göre Burhanettin Kocamaz bütün il ve ilçeler dahil Mersin’de yüzde 47. Belediyecilik tecrübe işi, belediyecilik deneme tahtası değil onu getir bunu götürle  değil vatandaşın inandığı yapmış olduğu projelere göre bir makam ben şuna inanıyorum İyi Parti yapılmış anketlerden kaynaklı bir tık önde gidiyor. Ama Anamur için yapılmış bir anket varmı derseniz bunu sizinle paylaşmam doğru değil. Biz şuna bakarız 19 Şubat Yüksek Seçim Kuruluna bizim adayımız A kişidir bizim Meclis adaylarımız şunlar şunlardır diye verilen son liste ne ise biz ona bakarız . 31 Mart seçimi Türkiye’nin demokrasi seçimi olacak.

     Şu anda iktidar insanların yaşam alanlarını sınırlıyor. Ben şöyle düşünüyorum; Siyonizm artık toprak bölmüyor, Siyonizm ben senin yaşam alanlarını belirlerim. İstediğim teknolojiyi kullanırsın istediğim gıdaları yersin diyor. Meral Akşener ve İyi Parti bu sistemin karşısında duruyor.’’ Diyerek sözlerini tamamladı.

img_1626.jpg

  

Bu haber toplam 1292 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • AHMET DOĞAN'IN GÜNDEME DAİR YAZISI"NEYİ BEKLİYORUZ"01 Mart 2024 Cuma 16:43
  • ANAMUR'A MUHTEŞEM PROJE23 Şubat 2024 Cuma 21:37
  • AHMET DOĞAN'IN GÜNDEME DAİR YAZISI16 Şubat 2024 Cuma 18:52
  • ANAMUR 7/24 TOUR;VATANDAŞA HİZMETE DEVAM26 Ocak 2024 Cuma 12:18
  • KIZILALİLER'DE MERÇED TOPLANTI YAPTI20 Ocak 2024 Cumartesi 13:10
  • ATATÜRK STADI HAYIRLI OLSUN07 Ocak 2024 Pazar 18:09
  • İLK ATEŞ YAKILDI06 Aralık 2023 Çarşamba 17:01
  • 1/1000 ÖLÇEKLİ PLANLAR ASKIYA ÇIKTI.KONTROL EDİNİZ30 Kasım 2023 Perşembe 16:58
  • ANAMUR BELEDİYESİ KALINÖREN'E ASFALT DÖKÜYOR30 Kasım 2023 Perşembe 15:05
  • UNCU HİDAYET LAKAPLI HİDAYET BULUT VEFAT ETTİ25 Kasım 2023 Cumartesi 23:06
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862