• BIST 9079.97
  • Altın 2320.484
  • Dolar 32.3655
  • Euro 34.9623
  • İçel 20 °C

ANTİSK sporcuları Antalya'daki tenis turnuvasından başarı ile döndüler

ANTİSK sporcuları Antalya'daki tenis turnuvasından başarı ile döndüler
ANTİSK, Anamur’da tenis sporunun gelişmesi için verdiği mücadelenin yanı sıra yetiştirdiği sporcuların çeşitli organizasyondaki başarıları ile de adından sıkça söz ettirmeyi sürdürüyor.

Haber Merkezi - Anamur Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübü (ANTİSK) sporcuları Ayhan Saraç ve Alperen Balcı, 28-31 Ekim 2015 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen ulusal düzeydeki şampiyonaya katıldılar. 

14 yaş kategorisinde mücadele eden Ayhan Saraç, kategorisinde güzel maçlar çıkardı fakat final maçında setlerde 1-0 önde iken sakatlanarak şampiyonayı 2.lik ile tamamladı.

Şampiyonaya +13 kategorisinde katılan diğer sporcu Alperen Balcı ise, güzel maçlar çıkararak şampiyonayı tamamladı.

ANTİSK Başkanı Ali Balcı, Anamur’da tenis sporuna verdikleri emeğe dikkat çekerek artık meyvelerini almaya başladıklarını ifade etti. 

Balcı, bunca verilen emeğe, çileye ve mücadeleye rağmen maddi gücü iyi Anamur halkından ve yerel yönetimlerden yeterince destek alamadıklarını, özellikle tenisi çok seven Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın destek ve katkılarına ihtiyaçları olduğunu, Tarsus’ta tenis sporuna yaptığı katkının tüm Türkiye’ye örnek olduğunu, uluslar arası turnuvaları organize eder bir ilçe haline geldiğinin altını çizdi. 

Balcı, “Niçin Anamur’da da ulusal düzeyde bir tenis organizasyonu olmasın! Milli takım sporcuları, niçin Anamur’da da boy göstermesin! ANTİSK olarak Anamur’un tanıtımına katkı yapmak elimizi taşın altına sokmak istediğimizi yıllardır ifade ediyoruz. 

Kulübümüz 8 yıldır Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü tarafından tescillenmiş bir spor kulübüdür. 

Ayrıca Türkiye Tenis Federasyonu tarafından resmi olarak tanınan ve tescili yıllardır eksiksiz yapılan bir spor kulübüdür.

Kulübümüz Anamur’da her yaş grubunda ulusal düzeyde tenis organizasyonunu resmi olarak yapmaya yetkilidir ve taliptir. Yeter ki, bizlere biraz destek lütfen” dedi. 

dscn4417.jpg

dscn4418.jpg

dscn4428.jpg

dscn4436.jpg

dscn4435.jpg

Bu haber toplam 1778 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862