• BIST 9789.55
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 30 °C

Arbella Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Arbella Fotoğraf Yarışması sonuçlandı
MERSİN'de bulunan Arbella Makarna'nın bu yıl 6'ncısını düzenlediği Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

Haber Merkezi - 'Bakliyat ile Sağlıklı Safralar ve Yaşam', 'Soframızda Makarna', 'Manzara' ve 'Serbest' kategorilerinde düzenlenen yarışmaya 39 farklı ülkeden 754 amatör ve profesyonel fotoğraf sanatçısı katıldı. Toplam 5 bin 805 fotoğrafın gönderildiği yarışmada, birbirinden özel fotoğraflar seçkin jüri üyeleri tarafından değerlendirildi. 

FIAP, GPU ve TFSF gibi üç büyük, ciddi ve referans kabul edilen kuruluşun onayı ile 1 Ocak-17 Nisan 2016 tarihleri arasında düzenlenen Arbella Makarna Uluslararası Fotoğraf Yarışması'nda para ödüllerinin yanı sıra FIAP ve GPU'dan toplam 8'er altın, gümüş ve bronz madalya, 48 mansiyon ve 134 sergileme ödülü verildi.

Ayrıca Arbella temsilcisi tarafından seçilen bir eser sahibine 'Arbella Özel Ödülü', Dünya Bakliyatçılar Federasyonu temsilcisi tarafından seçilen bir eser sahibine özel ödül, 'TFSF Özel Ödülü' ve FIAP tarafından yarışmada en fazla derece alan sanatçıya 'En İyi Fotoğrafçı Ödülü' de verildi.

Yarışma ile ilgili değerlendirmede bulunan Arbella Makarna CEO'su ve Seçici Kurul Üyesi Hüseyin Arslan, her yıl düzenlenen yarışmanın dünyanın dört bir tarafından fotoğrafçılardan büyük ilgi gördüğünü belirterek, şunları söyledi: "Bu yıl altıncısını düzenlemiş olduğumuz yarışmanın Türk ve dünya fotoğrafçılarını buluşturan bir platform düzeyine ulaştığını görmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Fotoğraf sanatçılarımızla dünya mutfaklarına konuk olduk ve onların karelerinde doğada gezerken, gölden sakinliği, topraktan yeniden başlamayı öğrendik. Gönderilen eserlerin her biri kalitesi, bakış açısı ve verdiği mesajla çok özeldi. Tüm katılımcı sanatçılarımıza ve destek verenlere sonsuz teşekkürler ediyoruz."

Ödül töreninin bir süre sonra Mersin'de düzenleneceği bildirildi.

Bu haber toplam 1718 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862