• BIST 8996.35
  • Altın 2281.403
  • Dolar 32.3252
  • Euro 35.0374
  • İçel 22 °C

Avrasya Hospital doktorları ve sağlık çalışanları, Kurban Bayramı’nı hastanede kutladı

Avrasya Hospital doktorları ve sağlık çalışanları, Kurban Bayramı’nı hastanede kutladı
Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve ailesi, tüm çalışanlarıyla birlikte '”Kurban Bayramını” hastanenin konferans salonunda kutladı.

Haber Merkezi - Bayramları ve özel günleri hastanede kutlamayı geleneksel hale getiren Avrasya Hospital’ın Zeytinburnu Binası Konferans Salonu’nda kokteyl ile başlayan “Kurban  Bayramı Kutlaması” programı, Op.Dr.Tamer Sezen’in  sunumuyla başladı.

Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı  ve Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hüseyin Urlu, Başhekim ve Nöroloji Uzmanı Dr.Türkan Uslu, Baş hemşire Gülay Azimet ile dalında uzman olan doktorların konuşmaları ve  Kurban Bayramı için özel dileklerin paylaşıldığı bayramlaşmada herkesin evinde bayramın bayram tadında ve sağlık içinde geçirilmesi dileklerinde bulunuldu. 

Bayramlaşmada, Avrasya Hospital’ın ev sahipliğini Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Cerrahi Uzmanı Op.Dr.Hüseyin Urlu, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Urlu ve Halka İlişkiler Müdürü Gülay Tunçel’in  mükemmel bir şekilde  yaptığı “Kurban Bayramı” kutlamasına katılanlardan (ZEYÇED) Zeytinburnu –Çevre Kültür ve Turizm Derneği Başkan Vekili ve  (İSÖS) İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkan Yardımcısı, Sevgi Grubu Kurucusu Ali Gündüz, bütün ekibi adına Op. Dr. Hüseyin Urlu'ya çiçek takdimi öncesinde Avrasya Hospital’ın Gaziosmanpaşa - Küçükköy'de yapımı devam eden yeni hastane hakkında bilgi alarak başarı dileklerinde bulundu. 

Ulusal ve bölge basınının da büyük ilgi gösterdiği hastanede bayramlaşma programı, izlenilen sinevizyon gösterisinin ardından Sanatçı Aslı Kökçe, verdiğimiz şehitlerden dolayı duygusal bir konuşma yaptı.

Misafirlere ve Avrasya Hopital çalışanlarına bayram hediye paketlerinin dağıtılmasının ardından etkinlik sona erdi.

avrasya--2.jpg

avras-7a.jpg

4-avrasy-5.jpg

4-avrasy-4.jpg

3-avrasy-6.jpg

2-avr-7.jpg

1-avras-1.jpg

Bu haber toplam 2442 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862