• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İçel 14 °C

Avrasya Hospital’dan muhteşem “Yılbaşı Etkinliği"

Avrasya Hospital’dan muhteşem “Yılbaşı Etkinliği"
Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve ailesi, çalışanlarıyla hastanede bir “Yılbaşı Etkinliği” düzenledi.

Haber Merkezi - Avrasya Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Hüseyin Urlu ve ailesi, çalışanlarıyla hastanede bir “Yılbaşı Etkinliği” düzenledi.

Hastanenin Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Hüseyin Urlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ömer Urlu,Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel  Koordinatörü İbrahim Urlu, Halkla İlişkiler Müdürü Gülay Tunçel’in ev sahipliği  yaptıkları yılbaşı etkinliği ve kıdem ödül törenine Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban, Devlet Sanatçısı Recep Alper Çevirel, Belediye Başkan Yardımcısı Semih Demirci, (ZEYÇED) Zeytinburnu - Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Ali Gündüz, Başkan Yardımcısı Gülay Tunçel, Genel Sekreter Sefer Cengiz, Muhasip Nurten Tozkoparan, Yönetim Kurulu Üyelerinden Gülser Bal, Necibe Uzun, Denetleme Kurulu Başkanı Gazeteci  Mehmet Alpay, İstişare Kurulu Üyelerinden İnş. Müh. Hasan Ali Hayırlıoğlu ve eşi, Huzurevi ve yaşlılara Yardım Derneği Başkanı Perihan Akgün, Zeyçed Üyelerinden, Kızılay Zeytinburnu Şubesi Kadın Kolları Başkanı Meryem Sürer, mahalle sorumlusu Seviye Aşır ve emekli öğretmen Hasan Ceylan ile birçok davetli katıldı.

Op.Dr. Tamer Sözen’nin sunuculuğunu yaptığı  etkinlik öncesinde hastanenin tanıtım filmi  katılımcılara izlettirildi. 

Avrasya Hospital Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Opr.Dr.Hüseyin Urlu konuşmasında, “Emek çok önemli bir değerdir. Çalışma arkadaşlarımızın başarı ve motivasyonunu artırmak için geçen sene ilkini bu senede ikincisini düzenlediğimiz Kıdem plaketleri törenimizde, hastanemizde 5 yılını tamamlayanlara Bronz,10 yılını tamamlayanlara Gümüş ve 15 yıl çalışmış olan arkadaşlarımıza da Altın plaket ile ödüllendirdik. Bu diğer arkadaşlarımızın hastalara karşı davranışlarına  olumlu yansıma olarak bize döndüğü için bu tür sosyal aktivitelere önem veren bir kuruluşuz. Biz sağlıktan kazandığımızı parayı yine sağlığa yatırıyoruz” diyerek ve tüm katılımcılara ve basına teşekkür etti.

Opr.Dr.Urlu, “2016 yılının çalışanlarımıza ve halkımıza sağlık ve mutluluk getirmesini dilerim” dedi.          

Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban da, “Bir müessesin sağlıklı ve kalıcı olduğu, o kurumda uzun süre çalışan kişiler ile belli olur. Demek ki, Geçen yıl ve bu yıl, 15 yıldır çalışanlara plaketler verilmesi demek ki, ilk açıldığı yıl ve sonraki yıl işe başlayanların halen burada çalıştıklarını bize gösterdi. Bu da Avrasya’nın birlikte yola çıktığı çalışma arkadaşlarını emekli etmeye aday olduğunu gösterdi. İdari kadroya ve emek veren personele teşekkür ederdim” dedi.

Astrolog Nurcan Vecigün de Avrasya Hospital’in Mart ayında büyük yatırımlara imza atacağını söyledikten sonra burçları teker teker açıkladı. 

Sanatçı Ünsal Yörür de sevilen şarkıları ile Avrasya çalışanlarına güzel bir eğlence yaşatmış oldu. 
Verilen kokteylin ardından misafir ve hastane çalışanlarına hediye  paketleri dağımı ile program sona erdi. 

1-avkokt-2.jpg

2-avra-ali.jpg

3-husurluavrasyaaaaaa.jpg

4-av-kok-4.jpg

5-av-kok-1.jpg

Bu haber toplam 2373 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862