• BIST 8977
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İçel 22 °C

BABAHAN "KİM NE YAPTIYSA HESABINI SORACAĞIZ"

BABAHAN "KİM NE YAPTIYSA HESABINI SORACAĞIZ"
Anamur’un MHP ilçe başkanlığına atanan İsmet Babahan düzenlediği basın toplantısı ile yönetimini tanıttı. Babahan, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Efsane restaurant’ta düzenledikleri kahvaltılı basın toplantısında,  MHP Anamur İlçe Teşkilatı Yöneticileri, çalışmalarında gazetecilerin görüşlerinden faydalanmak olduğunu söylediler.


Parti çalışmaları ve ülke gündeminin de sohbet konusu olduğu toplantıda konuşan MHP İlçe Başkanı İsmet Babahan, Ülkücülerin bir ve beraber olduğunu söyledi.


MHP’nin kurumsal disipline inanan siyasi bir parti olduğuna dikkat çeken Babahan,’  Ara verilen 8 aylık zamanda, sizlerinde bildiği üzere partimiz kapalı kaldı. Gönül kırgınlıkları yaşandı, kamplaşmalara çanak tutanlar ve bundan kendine pay çıkarmak isteyenler oldu. 40 Yılı aşkın ülkücü camianın içindeyim ve teşkilatlarda görevler aldım. Partililerimizin arasındaki gönül kırgınlığını ortadan kaldırmak için çaba göstereceğiz ve kamplaşmaları kıracağız.  Görev ve sorumluluğumuzun ağırlığının farkındayız, bu nedenle herkesle barışık olmak istiyoruz.’  Dedi.
Genel Başkan Dr.Devlet Bahçeli’nin aldığı kararla partinin başına getirildiklerine vurgu yapan MHP İlçe Başkanı Babahan, ilçe teşkilatını görmezden gelenlerin olduğunu ifade etti.
Hakka, hukuka dayalı siyasi partinin temsilcileri olduklarının altını çizen Babahan, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’inin, aldığı karara saygı duyduklarını  belirti. Babahan’ Bizler Milliyetçi Hareket Partisi olarak referandumda evet çıkması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’dedi.
Gazetecilerin sorularını da cevaplandıran MHP İlçe Başkanı İsmet Babahan, ‘ yeni parti binasına ne zaman geçeceksiniz’  sorusu üzerine, ‘ Belediye Başkanı ziyaretimize gelerek hayırlı olsun dileğinde bulundu. Yeni Parti binasının henüz ruhsatı yok, bazı eksiklikleri olduğunu söyledi.  Eksiklikler tamamlandığında, partililerin parası ile yapılan bina tabiî ki parti binası olarak kullanılacaktır.’ Dedi.


Bir başka gazetecinin,’  geçtiğimiz günlerde eski ilçe başkanları referandumda ‘Hayır’ diyeceklerini deklare ettiler. Açıklama yapanlar arasında MHP’nin Belediye Meclis Üyesi de vardı, bununla ilgili ne düşünüyorsunuz.’  Sorusuna ise "Biz, kimseyi kırmamak, incitmemek, dağıtmamak adına herkesin ne düşündüğüne saygı duyuyoruz. Ama eski başkan olma adına MHP’yi temsilen açıklama yapmalarını doğru bulmuyorum. Bir açıklama yapacaklarsa da ilk önce partimizi terk etmeleri gerekİr. Zaten 16 Nisan’dan sonra kim ne yaptıysa hesabını soracağız” dedi.


İlçe  Teşkilatı olarak görev bölümü  yaptıklarını  belirten  Babahan, genç dinamik ve eğitimli,toplumda  karşılığı olan  bir yönetim kurulu ile çalışmaktan   mutlu olduğunu söyledi.


MHP Anamur İlçe Teşkilatında yapılan görev bölümünde, Kaan Ceren, Aziz Bozkurt, Ekrem Derya ve Muhittin Kar Başkan Yardımcılıklarına, Alpaslan Gümüş Muhasip,  Alkan Karan Sekreter görevini yürütecek, Ünal Uçar, Emre Kadıoğlu, Ümit Su, Yılmaz Tuğrul ve Mehmet Tuna da Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapacaklar.
MHP İlçe Teşkilatı’nın yaptığı basın toplantısına, Belediye Meclis Üyesi Ahmet Karan,  Ülkücü İşçiler Derneği Anamur Şube Başkanı Fatih Öğür ve Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Batum da katıldı.

babahan2.jpgbabahan3.jpg

Bu haber toplam 2721 defa okunmuştur
Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862