• BIST 8975
  • Altın 2282.65
  • Dolar 32.2607
  • Euro 35.0338
  • İçel 22 °C

Başkan Can: Bizim görevimiz, sadece park yapmak, yol yapmak değildir

Başkan Can: Bizim görevimiz, sadece park yapmak, yol yapmak değildir
Mersin’in Tarsus İlçesi Ülkü Ocakları tarafından bu yıl 6’ncisi düzenlenen ‘Şehit Fırat Çakıroğlu Ülkü Çiçekleri Yaz Kampı Eğitim Projesi’nde yer alan öğrenciler, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ı makamında ziyaret etti.

Haber Merkezi - Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, projenin hayata geçirilmesinden dolayı Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’ın kendilerine büyük katkı verdiğini, desteklerinden dolayı da teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, yaz döneminde ülkü ocaklarının bu tür güzel programlar yapmasından dolayı mutlu olduğunu belirtti.

“Ülkü Ocaklı olmaktan onur ve gurur duyuyorum” diyen Başkan Can, “Gençlerimiz, ocakta eğitimini aksatmadan, ailesinin sözünden çıkmadan, ocağımıza gelip seminerine katılıp ülkü ocağımızın teşkilatçılık yapısı edep ve adabını en iyi şekilde öğrenecektir. Bende sizler gibi ülkü ocağında yetişmiş, ülkü ocakları başkanlığı yapmış bir insanım. Her zaman ülkü ocaklarına bakış tarzım evim gibi olmuştur, yuvam gibi olmuştur. Oraya gelen bütün gençlerimizi kardeşim gibi görmüşümdür. Günümüzde gerçekten ülkü ocağının kıymeti daha da fazla anlaşılıyor” dedi.

Başkan Can, “Sevgili gençler, sizlerin üstlenmiş olduğu misyon, görevde çok önemlidir. Gerçekten bizler dün nasıl sizler gibiysek, bugün buralardaysak, yarın sizler buralarda olacaksınız. Onun içinde bizler, sizlere yaşanabilir bir şehir bırakmak için belediyeci olarak, belediye başkanı olarak var gücümüzle çalışıyoruz. Çünkü bizim görevimiz sadece park yapmak, yol yapmak değildir.

Bizlerin görevi aynı zamanda Tarsus’ta yaşayan bütün insanları kucaklamak, sevmek ve aynı zamanda rahat ve huzurlu bir şehir bırakmak için mücadele ediyoruz. Bu mücadelemiz sizler içindir. Yarın da sizler bu mücadeleye devam edeceksiniz. Onun için Ülkü Çiçekleri projesini geliştiren yönetimden, başkanıma teşekkür ederim. Gerçekten güzel bir proje. Sizler gibi gençlerimizi, öğrencilerimizi ocakta görmekten mutluluk duyuyorum. Sizleri tebrik ediyorum ama sizlerden de bir ricam var.

Hayat zor, bizlerin mücadelesi her zaman için bitmez, sizlerin okulunuzda başarılı birer öğrenci olmanızı, anne ve babanızın sözünden itaat edip çıkmamanızı, çünkü bizler ailemize bağlı olan insanlarız, büyüklerimize itaat eden insanlarız. Hepiniz ailenizi üzmeyeceksiniz ve başarılı birer Türk genci olacaksınız. Daha çok başarılı olacaksınız ki, hepiniz üniversiteyi kazanacaksınız. Cenab-ı Allah her birimizin yar ve yardımcısı olsun, sizlerin sayısını arttırsın ve hepinize başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Tarsus Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç, günün anısına Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can’a teşekkür plaketi verdi.

Başkan Can, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862