• BIST 9770.17
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 29 °C

Başkan Tollu, devam eden stat çalışmalarını inceledi

Başkan Tollu, devam eden stat çalışmalarını inceledi
Mersin’in Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan’la birlikte baştan aşağı yenilenen ve standartlara uygun bir hale getirilen futbol stadını gezdi.

Haber Merkezi - Stadı tamamen belediye ekip ve ekipmanlarıyla son teknolojiye uygun olarak yaptıklarını vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, gazetecilere yeni stadın özellikleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Yeni yapılan stadın Erdemli’ye yakışır kalitede bir stat olacağını belirten Başkan Tollu, tamamen belediyenin kendi imkanlarının kullanılarak yapılmasına özellikle vurgu yaptı.

Stadın belediyenin kendi marifetiyle yapılmasıyla normal maliyete göre en az 10 kat tasarruf ettiklerini söyleyen Başkan Tollu açıklamasını şöyle sürdürdü: “Yıllardır Erdemli’nin kanayan yarası olan bir soruna neşter vurduk. Bir ay gibi kısa bir sürede kendi imkanlarımızla bu stadı hizmete açıyoruz. Drenajları, çimi, tribünleri ve diğer tüm unsurlarıyla tekniğin gereği neyse yapılarak tüm şartların haiz olduğu bir futbol sahası olacak. Erdemli için bir stad yeterli mi? Tabi ki değil. Önümüzdeki 3,5 yıl içerisinde tam nitelikli birçok sahayı Erdemli’nin değişik yerlerinde hizmete açacağız.”

TOLLU: HER MAHALLEYE SPOR SAHALARI YAPACAĞIZ

Erdemli Belediyesporun başarılarına hep beraber bu statta şahitlik edeceklerini dile getiren Tollu, “bu stat ve diğer voleybol, basketbol ve tenis sahalarımız Erdemlimize hayırlı uğurlu olsun” diyerek açıklamasına devam etti. Şu an baştan aşağı yenilenen futbol sahasının tüm sporseverlere hayırlı olmasını kaydeden Tollu, tüm futbol kulüplerine de başarı dileklerini sundu.

Bugüne kadar spora ve sporcuya her zaman destek olduklarının altını çizen Tollu, bundan sonra da kentin her yönden gelişmesi için bu desteklerinin süreceğini belirtti. Erdemli’ye bağlı birçok mahallede çok sayıda futbol, voleybol, basketbol sahalarının yapımına devam edildiğini dile getiren Tollu, tüm mahallerde spor sahalarının olacağını vurguladı. 

PERSONELİNE ELİYLE BAKLAVA İKRAM ETTİ

Daha sonra basın mensuplarıyla birlikte stat çalışmalarını yakından inceleyen Başkan Tollu, çalışanlara elleriyle baklava ikram etti.

Belediye ekiplerinin birçok çalışmada, vatandaşa daha hızlı ve sağlıklı hizmet edebilmek adına gece demeden gündüz demeden çalıştıklarının altını çizen Tollu, vatandaşın bugüne kadar olan hizmet eksiğini çok çalışarak gidereceklerini söyledi.

Tollu, çalışmalarda emeği geçen, alın teri döken tüm herkese ve basın mensuplarına teşekkür ederek stattan ayrıldı. 

KULÜP BAŞKANI MERCAN TEŞEKKÜR ETTİ

Başkan Tollu’dan sonra söz alan Erdemli Belediye Spor Kulübü Başkanı Hasan Mercan, Başkan Tollu’nun kendilerini son derece büyük bir şekilde desteklediğini belirterek başladığı konuşmasında Erdemli’lilere başarı sözü vererek stada emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür etti.

dsc_8972.jpg

dsc_9015.jpg

dsc_9052.jpg

dsc_9123.jpg

dsc_9151.jpg

Bu haber toplam 1445 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862