• BIST 9809.62
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 30 °C

Başkan Tuna, Mersin İdman Yurdu’nun kuruluş yıldönümünü kutladı

Başkan Tuna, Mersin İdman Yurdu’nun kuruluş yıldönümünü kutladı
Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Mersin İdmanyurdu’nun 90. kuruluş yıl dönümünü kutladı.

Haber Merkezi - Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kırmızı-lacivertli ekibin tarihinin zaferlerle dolu olduğunu belirterek, "Mersin’i, Spor Toto Süper Lig’de başarılı bir şekilde temsil eden Mersin İdman Yurdu’nun kuruluşunun 90. yıl dönümünü kutluyorum. Tarihi zaferlerle dolu takımımıza 2015-2016 Hasan Doğan Sezonu'nda da başarılar diliyorum. Eminim ki, takımımız bize daha nice zaferler kazandıracaktır” dedi.

Tüm taraftarları, bu akşam kendi sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Mersin İdman Yurdu’nu desteklemeye çağıran Tuna, "Sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğu bilinciyle tüm taraftarlarımızı Mersin İdmanyurdu’nu bu akşam oynayacağı Beşiktaş mücadelesinde takımlarını desteklemeye davet ediyorum” diye konuştu.

Mersin İdman Yurdu’nun kurumsal bir kimlik kazanması gerektiğine de vurgu yapan Tuna, bunun da tesisleşmeden geçtiğinin altını çizdi.

Belediye olarak Mersin İdmanyurdu’na her zaman destek vermeye hazır olduklarını kaydeden Tuna, "Takımımıza her zaman destek olmaya hazırız. Mersin İdman Yurdu’nun kurumsallaşması lazım. Bu da tesisleşmeden geçer. Tesisleşme anlamında da üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Bildiğiniz gibi takımımıza bir arsa tahsisinde bulunmuştuk ama yıllardır her hangi bir çalışma yapılmadı.

Eğer değerli yöneticilerimizin bu noktada yeni bir talepleri olursa bu talebi karşılamaya hazırız” ifadelerini kullandı.

kurulus.jpg

Bu haber toplam 1552 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862