• BIST 9113.63
  • Altın 2324.093
  • Dolar 32.3604
  • Euro 35.0127
  • İçel 26 °C

Başkan Türe: Hedefimiz, 3. Lig'e yükselmektir

Başkan Türe: Hedefimiz, 3. Lig'e yükselmektir
Bargello Parfüm Anamur Temsilciliği, Anamur Belediyesporlu futbolcular'a parfüm hediye etti. Parfümleri, Anamur Belediyespor Kulübü Eski Başkan Yardımcısı Onur Atik teslim etti.

Haber Merkezi - Anamur Belediyespor oyuncuları, Anamur Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirdikleri antrenman sırasında Bargello Parfüm Anamur Temsilciliği’nin bir sürprizi ile karşılaştılar. 

Emekli Öğretmen Abdullah Uysal’ın Atatürk Bulvarı PTT altında temsilciliğini sürdürdüğü Bargello parfümlerini, Uysal’ın yaylada olması nedeni ile damadı Onur Atik getirdi. 

Atik, oyunculara verecekleri parfümleri yaklaşık 400 parfüm içerisinden seçtiklerini söyledi. 

Kendisinin de Anamur Belediyespor Kulübü’nde 7 yıl başkan yardımcılığı yaptığını kaydeden Atik, “400 çeşit kokulardan size en uygun olabilecek olanları seçtik. Ama yine de birbirinizle değiştirme yapabilirsiniz” dedi.

Özellikle Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe’nin bu sezon Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) çıkan ve önümüzdeki dönem için 3. Lig’e çıkmasını bekledikleri Anamur Belediyespor oyuncularından gerçekten de kaliteli bir ekip oluşturduğunu kaydeden Atik, “Başkanımız taşın altına elini değil gövdesini koydu. Bütün beklentimiz ve inancımız, bu yıl Anamur Belediyespor’u 3. Lig’e çıkarmanızdır” diye konuştu.

Atik, konuşmasının sonunda, “Siz üçüncü lige çıkın, Bargello’nun parfümleri size kurban olsun” diyerek asıl temennisini de dile getirmiş oldu.  

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe de, Bargello Anamur Temsilcisi Abdullah Uysal’ın bu jestine teşekkür etti.

Bunun diğer iş yerleri ve firmalar için örnek alınacak bir davranış olduğunu kaydeden Başkanı Türe, “Herkesin takıma sahip çıkmasını istiyoruz. Sezonun açılması ile Anamur Belediyespor takımının kalitesi ortaya çıkacaktır. İyi günde kötü günde herkesi yanımızda görmek istiyoruz. Anamur Belediyespor, hedefi yüksek kaliteli bir takımdır. Bu yılki hedefimiz, 3. Lig’e yükselmektir. Bu kalite sezonun açılması ile kendisini gösterecektir” dedi. 

Parfümden önce kendisi alan ve sonra oyunculara dağıtan Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, aldığı parfümü denemeyi de ihmal etmedi.  

Oyuncular ise, bu ince davranışından dolayı Bargello’nın Anamur Temsilcisi Abdullah Uysal ve dağıtımı gerçekleştiren Onur Atik’e teşekkür ettiler. 

Kaynak: Mithat ÜNAL - Agundem

 

Bu haber toplam 1506 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862