• BIST 9076.69
  • Altın 2324.954
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9453
  • İçel 23 °C

Başkan Türe, İl İkincisi olan Anamur Belediyespor Voleybol takımını tebrik etti

Başkan Türe, İl İkincisi olan Anamur Belediyespor Voleybol takımını tebrik etti
İl İkincisi Olan Anamur Belediyespor Voleybol takımı Oyuncuları Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile bir araya geldi. Başkan Türe başarıları dolayısıyla Voleybolcuları tebrik etti, ödül Verdi.

Haber Merkezi - Geçtiğimiz günlerde Mersin’de gerçekleştirilen Bölgesel ve Gençler Voleybol müsabakalarında kıyasıya bir mücadele ile il ikincisi olan Anamur Belediye Spor Voleybol Takımı Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi’nde Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe ile bir araya geldi. Voleybol Bölgesel ve Gençlerde İl 2.si olup dereceye giren Anamur temsilcisini ağırlayan Başkan Türe voleybolcuları tek tek kutladı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Voleybolcuları tebrik ederken yaptığı konuşmada alınan başarının gurur verici olduğunu kaydederek gençlere örnek olacak, spor sevgisini artıracak büyük bir gayretin meyvesinin alındığını ifade etti. Başkan Türe Voleyboldan Futbola her alanda sporsal faaliyetlerin sürdüğünü ve amaçlarının her alanda başarılar elde etmek, Anamur’un adını duyurmak ve spora olan ilgiyi daha da artırmak olduğunu söyledi.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe konuşması sonrası Anamur Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü çok amaçlı salonunda Eğitmenler Cansu Bulut ve Hüseyin Kaya tarafından Anamur Belediyesi Spor Müdürlüğü bünyesinde çalıştırılan Anamur Belediyespor Voleybol Takımı sporcularına ödüllerini verdi.

Bu haber toplam 1367 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862