• BIST 9079.97
  • Altın 2325.218
  • Dolar 32.3458
  • Euro 34.9467
  • İçel 19 °C

Bebekler için battaniye seçimi neden önemli? Bebek battaniyesi alırken nelere dikkat etmeliyiz?

Bebekler için battaniye seçimi neden önemli? Bebek battaniyesi alırken nelere dikkat etmeliyiz?
Konu bebekler olunca seçimler zorlaşır ve daha fazla titizlikle yapılır. Piyasada her ne kadar cıvıl cıvıl ve birbirinden çekici bebek ürünleri mevcut olsa da sağlık ön planda tutulmalı. Bu durum bebek battaniyeleri için de geçerli.

Birbirinden farklı bebek battaniye modelleri mevcut. Ancak bebekler için ne kadar uygun olduğunu düşünmek gerekir. Dışarıdan güzel görünen bir ürün içeriği açısından bebekler için tamamen uyumsuz olabilir.

Bebekler için En Önemlisi Kumaş Seçimi

Bebeklerin minicik, hassas ciltleri özel bakım ve muamele gerektirir. Bebek battaniye modelleri seçilirken de bu durum göz önünde bulundurulmalı. Kumaş seçimi en önemli noktalardan biri. Günümüzde polyester içerikli polar ürünler dikkati çekse de kimyasal yapısı gereği bebeklerin ciltleriyle uyum sağlamaz. Alerjik reaksiyonlara sebep olabilir. Bunun yanında bu tür kumaşlar nefes alma özeliğine sahip değil. Bu açıdan bebekler terlediğinde nemi içerisinde hapseder. Bu da oldukça sağlıksız durumlara sebebiyet verir.

Pamuk kumaş ise bebek battaniye modelleri için daha uygun olur. Nefes alma özelliği sayesinde nem tutmaz, yumuşaktır ve bebek cildiyle rahat uyum sağlar. Pamuk dışında merinos, kaşmir, bambu gibi kumaşlar da gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Artık internet üzerinde de her çeşit bebek battaniye modelleri satışa sunuluyor. Bebeklerin saflığına ve güzelliğine uyum sağlayan birbirinden farklı, şirin modeller mevcut. Şirin bebekleri sıcak tutacak kaliteli, değişik ve hoş ürünlere http://www.englishhome.com.tr/bebek-battaniyesi sitesinden ulaşabilirsiniz. 

Bu haber toplam 5971 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862