• BIST 9079.97
  • Altın 2305.159
  • Dolar 32.3148
  • Euro 35.0942
  • İçel 22 °C

Bozyazılı ormancılar kan bağışında bulundu

Bozyazılı ormancılar kan bağışında bulundu
Mersin'in Bozyazı ilçesinde Orman İşletme Müdürlüğü çalışanları, Türk Kızılay Derneği Mersin Kan Merkezi tarafından yürütülen kan bağışı kampanyasına kan vererek destek oldu.

Ali TANDOĞAN - Bozyazı Orman İşletme Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen kan bağışına ilk olarak İşletme Müdürü Mehmet Alper kan bağışında bulundu.

Ardından müdür yardımcıları, işletme şefleri, idari personel ve arazi de olmayan orman işçileri dahil olmak üzere yaklaşık 30 kişi kan vererek Kızılay'ın kampanyasına destek oldu.

Bozyazı Orman İşletme Müdürü Mehmet Alper, her yıl kan bağışında bulunmaya özen gösterdiklerini, kan vermenin insan vücudunu sağlıklı kıldığını, bir çok fayda ve yararları olduğunu söyledi. Her şeyin yapay olarak üretilebildiğini, ancak kanın üretilemediğine dikkat çeken Alper, yapılan kan bağışının hayat kurtardığını, her insanın bir gün kana ihtiyaç duyabileceğini, bu nedenle kan bağışında bulunduklarını belirtti.

Alper, "Kan bağışında bulunmanın yararlarını anlatmakla bitiremeyiz. Birincisi kendi sağlığımız için çok önemli. İkincisi ise manevi huzur. Bağışladığın kan ile bir hayatın kurtarıldığını düşünmek. Bundan güzel, bundan hayırlı ne olabilir. Sağlığını düşünen, hayırlı bir iş yapmak isteyen sağlıklı her vatandaşımızı kan bağışında bulunmaya davet ediyorum" dedi.

Alper, kan bağışında bulunan personele bu duyarlı davranışları nedeniyle de teşekkür etti.

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862