• BIST 9079.97
  • Altın 2323.945
  • Dolar 32.3564
  • Euro 34.9234
  • İçel 18 °C

Çamlıyayla Belediyesi'nin düzenlediği Şehit Er Mustafa Oğuz Futbol Turnuvası sürüyor

Çamlıyayla Belediyesi'nin düzenlediği Şehit Er Mustafa Oğuz Futbol Turnuvası sürüyor
Çamlıyayla Belediyesi'nin 1994 tarihinde vatani görevini yerine getirirken hain terör örgütü ile girilen çatışma sonucu şehit düşmüş Mustafa Oğuz’un isminin verildiği futbol turnuvasında ikinci hafta maçları da tamamlandı.

Haber Merkezi - Çamlıyayla Belediyesi'nin Şehit Er Mustafa Oğuz adına düzenlediği futbol turnuvasının ikinci hafta maçları da tamamlandı.
Turnuvanın ikinci haftası oynanan dört karşılaşma ile tamamlandı.

Haftanın ilk maçı olan Fakılar Spor – Ülkü Ocağı karşılaşmasında Ülkü Ocağı 9 – 2 galip gelirken, günün bir diğer karşılaşması olan Türkmen Kafe – Sebil Spor karşılaşması Türkmen Kafenin 8 – 4’lük galibiyetiyle tamamlandı.

Namrun Gücü – Atagüç Spor karşılaşması 9 – 2 Atagüç Spor galibiyetiyle tamamlandı. Haftanın son karşılaşması olan Çamlıyayla Gençlik – Ergene Spor karşılaşmasında Çamlıyayla Gençlik 11 – 0 gibi farklı bir skorla sahadan galip ayrıldı.

Turnuva, üçüncü hafta maçları ile devam edecek.

Mustafa Oğuz kimdir?

Şehit J.Er Mustafa Oğuz, 04 Ekim 1973 tarihinde Mersin'de doğdu. Babası Sebil Beldesi Akkuyu Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Oğuz, ana adı ise Ayşe'dir. İlkokulu Sebil Kasabasında okudu.

31 Temmuz 1992 tarihinde askerlik şubesinde son yoklamasını yaptırarak 26 Kasım 1993 tarihinde eğitim birliği olan 9'ncu Jandarma Er Eğitim Alay Komutanlığı Bilecik emrine sevk edildi.

Buradaki eğitimini tamamladıktan sonra 28 Kasım 1993 tarihinde dağıtımı olan J.Er Mustafa Oğuz Silvan İlçe Jandarma Komutanlığı'na sevk edildi. Birliğinde Vatani görevini yaparken 27 Mart 1994 tarihinde Diyarbakır'ın Silvan İlçesi'nin Sulak Köyü'nde teröristlerle çıkan çatışma sonucu Şehit olmuştur.

Naaşı Çamlıyayla İlçesi'nin Sebil Kasabası'na defnedilmiştir.

Bu haber toplam 2009 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862