• BIST 9645.02
  • Altın 2416.205
  • Dolar 32.5833
  • Euro 34.8133
  • İçel 28 °C

Çamlıyayla'da toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi

Çamlıyayla'da toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi
Çamlıyayla'da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Haber Merkezi - Çamlıyayla’da Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Çamlıyayla Sebil Mahallesi’nde dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılışa, Mersin Büyükşehir Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, MHP Mersin Milletvekilleri Baki Şimşek ve Ali Öz, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Ülkü Ocakları İl Başkanı, köy muhtarları, meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz açılışta yapığı konuşmada, temel atma töreni gerçekleştirilecek Sebil Kanalizasyon İnşaatı Projesi ile Sebil’in kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım attıklarını ifade ederek, “Çamlıyaylamızda önceden hazırlığına başlanmış olan Sebil Kanalizasyon İnşaatı projesini hayata geçirmek için 4 milyon 200 bin TL’lik sözleşmeye imza attık. Yer teslimi yapıldıktan sonra inşallah vatandaşlarımızın hizmetine açıyoruz. Proje kapsamında toplam 26 bin 500 metre boru döşeyerek, Sebilimizin kanalizasyon sorununu çözmek için önemli bir adım atmış olacağız” dedi.

Sebil Mahallesi Atıksu Arıtma Tesisi Proje ihalesi hazırlıklarının devam ettiğini, ilerleyen zamanlarda da yeni atıksu projelerinin temelini atmayı hedeflediklerini belirten Başkan Kocamaz, “Sebil Mahallemizin Atıksu Arıtma Tesisi projesinin ihale hazırlıkları da devam ediyor. Ardından Çamlıyayla Atıksu Arıtma Tesisi ve Şebeke Hattı projesini de hazırlayarak ilçemiz için önemli olan bir hizmeti hayat geçireceğiz. İnşallah bugün olduğu gibi ileride de bu atıksu projelerinin temel atma töreni ve açılışını da sizlerle birlikte gerçekleştirmiş, yaptığımız hizmetlerin mutluluğunu hep birlikte paylaşmış oluruz” şeklinde konuştu.

Bozuk ve bakımsız olan yollar için de yol bakım ve asfaltlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve çalışmalar kapsamında Çamlıyayla’ya 8 bin 500 ton asfalt döktüklerini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, “Yollarımızın bir bölümüne sathi kaplama ve 82,6 km yol, bakım, onarım ve stabilize yol çalışması yaparak, ilçemizin bir kısım yollarını yeniledik. Çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ayrıca Çamlıyayla Belediyemize kendi sorumluluklarındaki yolların yapımı için asfalt desteği sağladık. Ayrıca yıllardır kangren olan Ergene yolunu standarta uygun hale getirdik” dedi.

Mersin’in tarım alanında oldukça gelişmiş bir kent olduğunu vurgulayan ve tarımın daha da gelişmesi, üreticinin desteklenmesi için tarımsal alanlardaki yatırımlar ile Mersin’in tarım geleceğine katkı koymayı amaçladıklarını sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Çamlıyaylamızda 4 adet Sulama Kooperatifi’nin kurulumunu sağladık. Sebil’de kurduğumuz Tahmin ve Erken Uyarı Projesi ile üreticilerimizin ürünlerinin görebileceği zararı en aza indirmeye çalıştık. Şu an ihalesini tamamladığımız 15 bin 336 metre sulama boruları ile de üreticimize destek olacağız” diye konuştu.

Son olarak Çamlıyayla’nın Türkiye’nin en güzel yaylası olduğunu ifade eden Başkan Kocamaz, “Mersin Türkiye’nin parlayan bir yıldızı, günden güne büyüyen, büyüdükçe gelişen bir yer. Çamlıyayla doğası, insanının sıcaklığı ve nezihliği ile Türkiye’nin en güzel yaylası, dolayısıyla en güzel hizmetleri ve yatırımları da hak ediyor” şeklinde konuştu.

baskan-kocamaz,-_camliyayla-altyapi-yatirimlari-devam-edecek_-(10).jpg

baskan-kocamaz,-_camliyayla-altyapi-yatirimlari-devam-edecek_-(12).jpg

baskan-kocamaz,-_camliyayla-altyapi-yatirimlari-devam-edecek_-(1).jpg

Bu haber toplam 1464 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR'A MUHTEŞEM PROJE23 Şubat 2024 Cuma 21:37
  • AHMET DOĞAN'IN GÜNDEME DAİR YAZISI16 Şubat 2024 Cuma 18:52
  • ANAMUR 7/24 TOUR;VATANDAŞA HİZMETE DEVAM26 Ocak 2024 Cuma 12:18
  • KIZILALİLER'DE MERÇED TOPLANTI YAPTI20 Ocak 2024 Cumartesi 13:10
  • ATATÜRK STADI HAYIRLI OLSUN07 Ocak 2024 Pazar 18:09
  • İLK ATEŞ YAKILDI06 Aralık 2023 Çarşamba 17:01
  • 1/1000 ÖLÇEKLİ PLANLAR ASKIYA ÇIKTI.KONTROL EDİNİZ30 Kasım 2023 Perşembe 16:58
  • ANAMUR BELEDİYESİ KALINÖREN'E ASFALT DÖKÜYOR30 Kasım 2023 Perşembe 15:05
  • UNCU HİDAYET LAKAPLI HİDAYET BULUT VEFAT ETTİ25 Kasım 2023 Cumartesi 23:06
  • YİNE MOTOR,YİNE KAZA,YİNE ÖLÜM...24 Kasım 2023 Cuma 22:51
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862