• BIST 9070.29
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3641
  • Euro 34.9382
  • İçel 23 °C

Doğru model platform ayakkabı, topuklu ayakkabı için öneriler

Doğru model platform ayakkabı, topuklu ayakkabı için öneriler
Tarz sahibi bayanlar stillerini doğru yaptıkları kombinler ile belli ederler. Doğru kombin ise dikkatli seçilmiş kıyafetlere uygun ayakkabı seçimi ile tamamlanır.

Günümüzde birçok çeşit ayakkabı modelinin arasından doğru seçimi yapmak oldukça önem taşır. Platform ayakkabı ise kadınların en çok sevdiği ayakkabı modelleri arasında yerini alır.

Bu tür ayakkabıların tabanı yüksek olur. Taban ve topuk aynı yükseklikte olabileceği gibi topuk, tabandan daha yüksek de olabilir. Topuk modeline göre de farklı isimlerle anılır.

Topuklu Ayakkabı için Öneriler

Bu ayakkabılar sayesinde kadınlar kendilerini daha şık ve zarif hisseder. Boyu uzatma etkisi de tabi ki yadsınamaz. Bu açıdan en çok tercih edilenler topuklu ayakkabılardır. Kalın topuklu ayakkabıları her ayak tipi kullanabilse de taraklı ayaklar bu tip ayakkabılardan yana tercih yapmalı.

Ayrıca yeni yeni topuklu ayakkabı kullanmaya başlamış kişiler de yine seçimini bu yönde yapmalı. Çünkü ince topuklu üzerinde dengede kalmak daha zor olur. Bu açıdan platform topuklu ayakkabılar da uygun olur. Fakat kısa boylu kadınlar için platform topuk pek de hoş durmaz.

İdeal topuk boyu 5 cm civarı olsa da daha yüksek ayakkabılar da kullanılabilir. Yalnız uzun süreli kullanımlarda ayak ve bacakları yoracağından kısa topuklar tercih edilmeli. Yüksek topuklular için ise silikon desteklerden faydalanmak gerekir. Stilettolar için her ne kadar zarf görünse de içerisinde rahat edemeyen kişiler bu modelleri kullanmamalı. Dolgu topuklar da rahatlığı ile günlük kullanım için giyilebilir.

Her türlü platform ayakkabı modeline tek bir adresten ulaşabilirsiniz. http://www.cabani.com.tr/dolgu-topuk-platform-kad%C4%B1n-ayakkabi adresine uğrayıp modelleri inceleyebilir, size uygun olan ayakkabıya uygun fiyat ile sahip olabilirsiniz. 

Bu haber toplam 1677 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862