• BIST 9693.46
  • Altın 2508.539
  • Dolar 32.5761
  • Euro 34.7872
  • İçel 21 °C

En Özel Erkek Triko Modelleri İçin En İdeal Seçimler

En Özel Erkek Triko Modelleri İçin En İdeal Seçimler
Serin mevsimlerde uygun giyisiler seçmek yaşam kalitenizin daha kaliteli olmasını sağlayacaktır.

Tarzınıza uygun tasarımlar tercih ederek, her mevsim şık ve özel seçimler yapabilirsiniz. Baylar için triko kullanımları karizmatik duruşlarını etkileyen seçimlerdir. Bu alanda en özel erkek triko modelleri tercih edebilir. Desen ve renk farklılıkları özel tasarımlar ortaya çıkarmaktadır. Yaka kısımlarında da farklı kullanımlar tercih edildiğinde gömlekle de kombine ederek kullanmanız mümkün olacaktır.

T şal yaka triko seçimlerinde bordo ve siyah seçimler şık olurken, kilim desenli modellerde farklı bir tarz sınmaktadır. Çizgi desenli trikolar içerisinde gömlek kullanılabilmektedir. T şal yaka modeller ise ağır abilerin şık seçimleri arasında yer alıyor. Örgülü triko modellerinin siyah pantolon seçimleri ile şık kullanımlar oluşturduğu görülebiliyor. Desenli modellerde bulunmakta, kalıp olarak daha dar modellerde tercihler arasında yer almaktadır. T balıkçı triko seçeneklerini daha soğuk mevsimlerde tercih edebilirsiniz. Bu alanda erkek triko modelleri içerisinde T düğmeli triko seçenekleri de daha şık ve dar kalıplar olmakta, daha ara mevsimlerde tercih edilebilmektedir.

T kapşonlu cepli triko modelleri de spor tarzları olan bireyler için ideal seçimler arasında yer alıyor. T kabartmalı V yakalı seçimleri gömlek üzerinde papyon kullanımları ile de tercih edebilirsiniz.  Ters dikişli, saç örüglü, düğmeli trikolar içinde https://www.sateen.com/erkek-triko-modelleri adresini ziyaret edebilir ve şık modeller arasından ekonomik fiyatlı tercihler yapabilirsiniz.

Bu haber toplam 2357 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862