• BIST 9694.45
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İçel 29 °C

En Yeni Erkek Gömlek Modelleri

En Yeni Erkek Gömlek Modelleri
Erkek giyiminin temelini gömlek oluşturur.

Erkek gömlek modelleri de bu nedenle her sezon yenilenir. Tasarımcılar ve ünlü markalar yeni sezon gömlek modelleri ile erkeklere farklı ve tarz sahibi olma imkanı sunuyor. İster klasik ister spor tarz sahibi olun, gömlek seçerken bazı noktalara dikkat etmeniz gerekir. Peki, gömlek seçerken nelere dikkat etmelisiniz? İşte cevabı...

Gömlek Seçerken En Çok Yapılan Hatalar

Erkeklerin takım elbise içine uzun kollu gömlek giymesi gerekir. Ne yazık ki gömlek seçiminde yapılan yanlışların başında takım elbise içine kısa kollu gömlek giymek gelir. Siz siz olun takım elbisenizin içine kısa kollu gömlek giymeyin. Takım elbise giyenlerin dikkat etmesi gereken bir nokta da gömleğin güzel görünmesi için ceketi çıkarmamaktır. Takım elbise giyiyorsanız bu konulara dikkat etmeniz gerekir.

Gömlek seçiminde yapılan hatalardan birisi de vücut hatlarına uygun gömlek seçmemektir. Beden ölçülerine uygun gömlek seçilmediğinde ne yazık ki gömlek istediği kadar kaliteli olsun şık durmayacaktır. Zayıf erkeklerin tercih etmesi gereken beden ölçüsü slim fit’tir. Ceket gömlekleri bedene tam oturmalıdır. Ceketin içinde bol bir gömlek şık durmayacaktır. Spor kesim erkek gömlek beyaz tişörtle birlikte önü açık olarak kullanabilir. Bu gömlekler takım elbise gömleklerine göre daha rahattır. Spor giyimi tercih edenler bu tarz gömlekleri kullanmalıdır. Yeni sezon erkek gömlek modelleri için http://www.wessi.com/erkek-gomlek safyayı ziyaret edebilir, beğendiğiniz ürüne sipariş vererek sahip olabilirsiniz. 

Bu haber toplam 2702 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862