• BIST 9692.61
  • Altın 2490.431
  • Dolar 32.5901
  • Euro 34.8531
  • İçel 23 °C

Erdemli Sahil Parkı'nda Oryantiring Heyecanı

Erdemli Sahil Parkı'nda Oryantiring Heyecanı
Mersin’in Erdemli ilçesinde iki amatör spor kulübü tarafından oryantiring sporunun tanıtılması amacıyla bir dizi etkinlik düzenlendi.

Haber Merkezi - Sahil parkındaki etkinlikte sporcular kendilerine verilen yarışma bölgesi haritasında belirtilmiş hedeflere sırasıyla ve en kısa sürede ulaşmaya çalıştı. Etkinliklerle bölgede gerçekleştirilecek olan Tarih Safarisi Oryantiring Ligi’nin provası da yapmış oldu.

Erdemli Spor Kulübü Başkanı Mehmet Morgül, etkinlikler kapsamında yaptığı açıklamada, “Zinde sağlıklı bir şekilde gelenek ve göreneklerini yaşayan bir gençlik amaçlıyoruz. Gençlerimizi her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, doğa sporunu sevdirmek için kamplarımızda çalışmalarımızı en güzel şekilde yürütüyoruz” dedi.

MNC Spor Kulübü Başkanı Nuri Dağdelen de “Sporcularımızla bir antrenman niteliğinde, güzel bir havada, güzel bir ortamda bir etkinlik gerçekleştiriyoruz. Erdemlispor Kulübüne kulübümüz adına teşekkür ediyoruz. Oryantiring Federasyonunu bölgemizde sporcu sayısındaki artış, yeni sporcular kazanımı ve başarı elde etme yönündeki destekleri içinde teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Erdemlispor Kulubü antrenörlerinden Ahmet Yaşar da, etkinliği sahilde düzenlemekteki amaçlarına değinerek, “Amacımız ilgi çekmek, kamuoyu oluşması ve halkın bu konuda bilgisini arttırmaktı” dedi.
Bir süredir oryantiring ile ilgilenen sporcular da bu sporu, “Doğayla iç içe heyecan verici” olarak tanımladı.
Etkinlik sonunda her iki kulüpten 50 sporcu günün anısına birlikte objektiflere hatıra pozu verdi.

Bu haber toplam 1479 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862