• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 26 °C

Erdemli'de Belediye, kendi ürettiği mobilyalarla ilçeyi süslüyor

Erdemli'de Belediye, kendi ürettiği mobilyalarla ilçeyi süslüyor
Erdemli Belediyesi şehrin her köşesini estetik oturma grupları ve kamelyalarla donatıyor. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyenin üretime dönük ve tasarruf ettirici hizmetlerinin devam ettiğini söyledi.

Haber Merkezi - Erdemli Belediyesi şehrin her köşesini estetik oturma grupları ve kamelyalarla donatıyor. Belediye marangozhanesinde üretilen bank, piknik masası, oturma grubu, kamelya vb. ürünler, parklar, camiler, okullar ve Kur'an Kursları önünde vatandaşların hizmetine sunuluyor ve Erdemli’yi süslüyor.

Tüm ürünlerin Belediyenin kendi imkânlarıyla üretildiğini vurgulayan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, belediyenin üretime dönük ve tasarruf ettirici hizmetlerinin devam ettiğini söyledi.

Belediyenin bu yöndeki çalışmaları son olarak Elvanlı mahallesinde merkez camii önüne kendini gösterdi. Elvanlı merkez camisine, belediye marangozhanesinde üretilen kamelya monte edilerek Elvanlı Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlara armağan edildi.

BELEDİYENİN KENDİSİ ÜRETİYOR

Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, “üreten belediye kimliğimizi sergilemekten gurur duyuyoruz” dedi.

Banklardan, kamelyaya, kuş yuvalarından, piknik masalarına, banklardan mezarlıklara yapılan yapılara kadar birçok ürünün piyasa değerinin çok altından belediye marangozhanesinde üretildiğini belirten Başkan Tollu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Hazır yapılmış ürünleri satın almak yerine bu ürünleri kendi atölyemizde kendi çalışanlarımızla daha az maliyetle üretiyoruz. Hem tasarruf yapıyoruz hem de istihdam sağlıyoruz. İşte bir memleketin kalkınması ve gelişmesi için olması gereken bu. Biz bunu kararlılıkla uyguluyoruz ve uygulamaya devam edeceğiz.”

Erdemli Belediyesi'nin hizmet noktasında hiçbir eksiğinin bulunmadığına dikkat çeken Başkan Tollu, aksine yapılan bütün hizmetlerin son derece isabetli ve tasarruf edilerek yapılan hizmetler olduğunu söyledi.

Tasarruflar neticesinde elde tutulan paraları daha değişik hizmetlerde kullandıklarını söyleyen Tollu, bu mantık ve anlayış çerçevesinde hizmetlerinin katlanarak devam ettiğini belirtti.

BELEDİYE ÜRETİYOR ERDEMLİ GELİŞİYOR

Yapılan açıklamalarda, ilçeye kazandırılan marangozhane hizmetleri, Elvanlı’damerkez camii bahçesine kamelya, Cumhuriyet İlköğretim Okulu bahçesine bank, parklara piknik masaları ve kamelya olarak sıralandı.

Bu hizmetlerin diğer okul, cami, oyun alanları, kuran kursu, gibi vatandaşın ortak kullanımı olan mekânların bahçelerine de yapıldığı ve bundan sonra da bu hizmetlerin şehrin uzak yakın demeden her noktasında da devam edeceği belirtilirken buna bağlı olarak belediye marangozhane atölyesinde üretimin son hızıyla sürdüğü ve Erdemli’nin estetik görünümüne katkı sunmaya büyük bir azimle devam edeceği ifade edildi

dsc_5623.jpg

dsc_1358.jpg

dsc_1330.jpg

dsc_1328.jpg

dsc_0326.jpg

dsc_0014-001.jpg

Bu haber toplam 1500 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862