• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 26 °C

Erdemli'de girişimcilik kursiyerleri sertifikalarını aldı

Erdemli'de girişimcilik kursiyerleri sertifikalarını aldı
Mersin’in Erdemli Belediyesi’nin, KOSGEB ve İŞKUR işbirliğinde düzenlediği Girişimcilik Kursu’nu başarıyla tamamlayan 47 kursiyere sertifikaları düzenlenen törenle dağıtıldı.

Haber Merkezi - Erdemli Belediyesi ve KOSGEB ortaklığında 4’üncüsü düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursu tamamlandı. Kurs bitiminde belge almaya hak kazanan kursiyerler için belediye konferans salonunda sertifika töreni düzenlendi.

Törende konuşan Erdemli Belediye Başkan Yardımcısı Niyazi Yıldız, Erdemli’de yaşayan gençlerin içindeki girişimcilik ruhunu açığa çıkarmak için çalıştıklarını söyledi. Yıldız, “Bu çalışma tüme varım felsefesiyle düşünüldüğünde, bireyden ilçeye, ilçeden bölgeye, bölgeden tüm ülkenin gelişimine katkı sağlayan bir çalışmadır” dedi.

Erdemli Belediyesi’nin geçtiğimiz yıl “Hoş Geldin Bebek” isimli bir uygulama başlattığını da anımsatan Yıldız, bu uygulamada bebeklere hemşehrilik beratı verdiklerini, bu sayede belediyecilik hizmetlerinin doğumdan itibaren başladığını ifade ederek, hayatın her alanında belediyeciliğin olduğunu bu kursların da bunun bir parçası olduğunu kaydetti.

Törene katılamayan, ancak yazılı bir açıklama ile kursiyerleri tebrik eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ise belediyeciliğin sadece yol, kaldırım yapmaktan ibaret olmadığını, Erdemli Belediyesi’nin hayatın her alanında vatandaşına hizmet ettiğini kaydetti.

Belediye ve KOSGEB ortaklığında 4’üncüsü tamamlanan kursların devam edeceğini belirten Tollu,“Vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek bu tür kursların sayısını çoğaltacağız. Erdemlili vatandaşlarımızın başarıya ulaşması Erdemli’nin kalkınması demektir. Vatandaşlarımızla el ele vererek Erdemli’yi her alanda geliştirmeye devam edeceğiz. Sertifikalarını alan genç girişimci arkadaşlara bol kazanç ve başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 1256 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862