• BIST 9057.95
  • Altın 2296.889
  • Dolar 32.3247
  • Euro 35.0593
  • İçel 22 °C

Fen Lisesi'nde Okul Aile Birliği Başkanlığı'na Zeki Rıdvan Yalçınrıdvanağaoğlu seçildi

Fen Lisesi'nde Okul Aile Birliği Başkanlığı'na Zeki Rıdvan Yalçınrıdvanağaoğlu seçildi
Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi'nde Okul Aile Birliği Genel Kurulu yapıldı. Okul Aile Birliği Başkanlığı'na Zeki Rıdvan Yalçınrıdvanağaoğlu seçildi.

Haber Merkezi - Anamur Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi'nde Okul Aile Birliği Genel Kurulu yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Divan Teşekkülü'nün oluşturulmasına geçildi. Divan Başkanlığına Vali Çetin Birmek İlkokulu-Ortaokulu Müdürü Hasan Mecit seçildi. 

Şehit İbrahim Armut Fen Lisesi Müdürü Hacı Yakup Arslan, velilere hitaben yaptığı konuşmada, okul aile birliklerinin çok önemli olduklarını, okullara, öğrencilere faydalı olabilmek için bir gönül işi olduğuna dikkat çekti. Aslan, Okul aile birliğine katılacak her velilerin zamanını, emeğini ve özverisini ortaya koyacağına inancının tam olduğunu söyledi.  

Aslan, Fen Lisesi olarak hedeflerimizin büyük olduğunu, özellikle okul pansiyonunun yapılmasından sonra taban puanının 20-30 puan yukarı çıkarak okulun fen liseleri arasındaki güzide yerini alacağını kaydetti. 

Aslan, okulun eğitim öğretim açısından hiç bir eksiğinin olmadığını ve öğretmen kadrosunun tam olduğunu belirterek temizlik ve hijyen açısından da yeterli personele sahip olduğumuz ifade etti.

Konuşmasının son bölümünde okula maddi manevi katkıda bulunan herkese teşekkür eden Okul Müdürü Hacı Yakup Arslan, “Özellikle Okul Aile Birliği Başkanı ve üyelerine, okulumuz veli bekleme salonuna kısa süre önce bir oturma grubu hediye eden Selahattin Ağlamış’a ve yaz aylarında okulumuz bahçesinde iki tane kamelya yaptıran Anamur Belediyesine ve Sayın Belediye Başkanımız Mehmet Türe’ ye ayrı ayrı teşekkür etmeyi bir borç biliyorum” diyerek konuşmasını tamamladı.

Okul aile birliğine seçilen üyeler ilk toplantısını yaptı. Bu toplantıda üyeler arasında görev dağılımı belirlendi.

Okul Aile Birliği Başkanlığına Zeki Rıdvan Yalçınrıdvanağaoğlu seçildi. Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldız, Muhasip Üye Filiz Gündüz, Sekreter Mürüvvet Bostan, Üye Yusuf Özbağ olarak yeni görevlerine başlamışlardır.

Okul Müdür Hacı Yakup Arslan, “Yeni yönetim kurulumuz bu görev dağılımıyla oluşmuş oldu. Velilerimize göstermiş oldukları teveccühten dolayı teşekkür eder, yönetim kurlumuza yeni görevlerinde başarılar dileriz” dedi.

22-001.jpg

Bu haber toplam 2213 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862