• BIST 9722.09
  • Altın 2430.366
  • Dolar 32.529
  • Euro 34.865
  • İçel 27 °C

Galaxy A serisinin yeni üyeleri gün yüzüne çıktı

Galaxy A serisinin yeni üyeleri gün yüzüne çıktı
Güney Koreli teknoloji devi Samsung’un geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü akıllı telefonları Galaxy A3 ve Galaxy A5’in halefleri hakkında ilk bilgiler ortaya çıktı.

Haber Merkezi - Son dönemde sıkıntılı zamanlar geçirdiği akıllı telefon pazarındaki etkinliğini arttırmak için akıllı telefon seçkisini zenginleştiren Samsung, yeni Galaxy A serisinin ilk üyelerini geçtiğimiz yıl piyasaya sürmüştü.

Şık tasarımıyla beğeni toplayan bu yeni akıllı telefon serisine yatırım yapmaya devam eden Güney Koreli teknoloji devi, geçtiğimiz yılın sonunda piyasaya sürdüğü Galaxy A3 ve Galaxy A5’in haleflerini önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Galaxy A ailesinin henüz Samsung tarafından resmi olarak duyurulmamış olan bu yeni üyeleri hakkındaki bilgiler şimdiye kadar dedikodudan ibaretti. Ancak Hindistan menşeli ithalat firması Zauba’nın internet sitesinde geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan yeni bilgiler, Galaxy A3 ve A5’in haleflerinin gerçekten de yapım aşamasında olduğunu gün yüzüne çıkardı.

SM-A310F ve SM-510F kod adlarıyla ortaya çıkan bu yeni telefonlar hakkında bilinenler şimdilik oldukça kısıtlı olsa da, telefonların ekran boyutları belli oldu. Zauba’da yer verilen bilgilere göre, 4.5 inç ekrana sahip olan Galaxy A3’ün halefi 4.75 inçlik ekrana sahip olacak. 5 inç ekranlı Galaxy A5’in halefi ise 5.2 in. Super AMOLED dokunmatik ekrana sahip olacak.

Başta Hindistan olmak üzere gelişmekte olan pazarlarda piyasaya sürülecek olan bu yeni Galaxy A modellerinin önümüzdeki ay resmi olarak tanıtılması ve bu yıl sonuna kadar da satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak: Donanım Günlüğü

Bu haber toplam 1276 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862