• BIST 9079.97
  • Altın 2300.766
  • Dolar 32.3336
  • Euro 35.1039
  • İçel 22 °C

GÜBBÜK’TEN İYİ GÖNDERİ

GÜBBÜK’TEN İYİ GÖNDERİ
Yerel seçimler için Anamur Mhp İlçe Başkanlığından istifa eden Ahmet Karan’ın yerine Adnan Gübbük Genel merkez tarafından atandı.

Gübbük bugün (01 Aralık 2018 Cumartesi) Mersin Mhp İl başkanlığından resmi olarak görev kağıdını teslim aldı. MHP’li Anamurlular eşlinde basın toplantısında görevi devr alan Gübbük Anamur MHP İlçe Başkanı oldu. MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli konuşmasında;

“Mersin olarak göreve atanan Adnan Beye başarılar dilerken Eski başkanımız Ahmet Beye şükranlarımızı bildiriyoruz. Adayımız Hamit Tuna Beyefendi ve Anamur Adayımız Hidayet Kılıç ile çalışmalarımızın getirisi doğrultusunda sizler sayesinde, Allahın izniyle Anamur ve Mersin Belediyelerimize üç hilal bayrağını dikeceğiz.” Dedi

Mhp Eski İlçe Başkanı Ahmet Karan;

“Partim için bütün çalışmalarımı yaptım yapmaya devam edeceğim. Adnan abime başarılar diliyorum. Kendisi ile inşallah kafa kafaya verip, el ele verim Hidayet Bey için Anamur için çalışacağız” dedi.

“Karşılıksız Senet”

Adnan Gübbük açıklamasında Mehmet Türe’ye gönderme yaparak;

“Geçtiğimiz süreci hepimiz biliyorsunuz. Anamur’da bizler seçim almış bir partiyiz ama ihanete de uğramış bir partiyiz. Bu durumu ben şuna benzetiyorum. Bir çiftçi tarlaya tohumu atar, çok verimli bir şekilde ürün alır, çok iyi para alacağını hesaplar ama bir dolandırıcı gelir hepsini alır gider ya çekle, senetle! Bir çek verir 15 gün 1 ay sonra geri vereceğim der ama karşılıksız çıkar. Biz o duruma düştük arkadaşlar. Allahın izni ile bizler tekrar Anamur’da Üç Hilalı göndere çekmek için gece gündüz çalışacağız.” Dedi.

Bu haber toplam 1160 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862