• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 30 °C

Hastane Bahçesi Sıcak Asfaltla Kaplandı

Hastane Bahçesi Sıcak Asfaltla Kaplandı
Anamur Devlet Hastanesi bahçesi sıcak asfalt ile kaplandı.

Haber Merkezi - Anamur Belediyesi ve Mersin Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışması sonrası Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Devlet Hastanesi bahçesinde incelemelerde bulundu. Hastane bahçesinde vatandaşlar yapılan çalışma dolayısıyla Başkan Türe’ye teşekkür ederken Başkan Türe de Anamur’a hayırlı olması dileklerinde bulundu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın desteği ve Mersin Büyükşehir Belediyesi, Anamur Belediyesi ekipleri işbirliği ile Anamur kent genelinde başlatılan sıcak asfalt, içmesuyu ve kaldırım çalışmaları artarak devam ediyor.  Atatürk Bulvarı, Tahsin Soylu Caddesi, Sultan Alaaddin Caddesi, Cahit Aslan Caddesi, Kalınören grup köy yolu, 23 Nisan Caddesi, Uçan Sokak, 19 Mayıs Caddesi Cerenler Mevkii, Hacı Latif Caddesi, Fahri Görgülü Caddesi,  Kıbrıs Caddesi, 208, 415, 417, 418,  Yeşilyurt Mahallesi, Sağlık Mahallesi, Saray Mahallesi içmesuyu hatları yenileme ve sıcak asfalt çalışmaları yıl içerisinde Anamur’a kazandırıldı.

Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe Anamur Devlet Hastanesi bahçesinde gerçekleştirilen sıcak asfalt çalışmalarını incelerken burada yaptığı açıklamada “Mersin Büyükşehir Belediyemiz ve Anamur Belediyemiz işbirliği ile bugün hastane bahçesinde sıcak asfalt çalışmasını gerçekleştiriyoruz.  Ekiplerimiz Anamur genelinde başlatılan içmesuyu hattı yenileme, sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarını ara vermeksizin sürdürüyor. Geleceğimiz olan çocuklarımıza daha modern, daha yaşanabilir bir Anamur bırakmak için gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı ve perişan durumda ki Anamur Devlet Hastanesi bahçesini de sıcak asfalt ile kaplayarak Anamur’a yakışır bir hal almasını sağladık. Burada bize teşekkür eder vatandaşlar diyorum ki; henüz işimiz bitmedi daha Anamur’a kazandıracak olduğumuz birçok projemiz var, Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz da söz verdi, Allah’ın izni ile üç yıl içerisinde yolu yapılmayan mahallemiz kalmayacak.

Hastane çalışması sonrası beş ayrı okulumuzun bahçesini de çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alabilmesi için sıcak asfalt ile kaplayacağız. Kent genelinde şuana kadar toplam 35bin ton 3bin metrelik sıcak asfalt ve içmesuyu hatları yenileme çalışmasını tamamladık. Bankalar caddesini yeni görünümüne kavuşturduk, paslı içmesuyu hatlarından ilçemizi kurtardık, kaldırımlarımızı yenileyerek vatandaşlarımızın rahatça faydalanmalarını sağladık ve kaldırım yenileme çalışmalarını halen devam ediyoruz, kısa süre sonrada Anamur’a yakışan aydınlatma sistemlerini caddelerimizde hep beraber görmeye başlayacağız. Yeni elektrik direklerinin de satın alınması tamamlanmıştır. Aynı Direkte kaldırımı ayrı, caddeleri ayrı aydınlatacak şekilde modern aydınlatma sistemlerinin montajına yakında başlıyoruz.

Anamur Belediye Sinemasını Hizmete açtık, Belediye Sosyal Tesislerini hizmete açtık, Kapalı Pazar Yerini, Kısakahyaoğlu Konağını, Anamur’un ilk üst geçidini, Yeni Cumhuriyet Meydanını, Saat Kulesini, Atıksu Arıtma Tesisini, Geri Dönüşüm Tesisini, Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezini, Hanımeli İhtiyaç Bankasını, Tarım ve Gıda Fuarını, Uluslararası Kültür ve Muz Festivalini, Çavuşpınar Parkını,  20 yeni çocuk oyun ve yetişkin spor parkını, savaş uçağı ve tank sergisini, 400 hoparlör ile kent içi anons sistemini, Sokak Süpürme Aracı ile birlikte 2 yeni otobüs olmak üzere 9 yeni aracı Anamur’a kazandırdık. Kalınören Spor Kompleksi yapımımız son aşamadadır. Modern bir halısaha, kafeteryalar, dinlenme alanı, kamelyalar, çocuk oyun parkı ve yetişkin spor parkı ile bu büyük tesisten Anamurlular olarak hep birlikte faydalanacağız. Kaşdişlen Cemevi ve Kültür Merkezi projemiz yine yapımı son aşamaya gelen projelerimizden biridir. Cerenler dere ıslahı projesinin de birinci etabı tamamlanmıştır. Vatandaşlarımızın faydalanacağı sosyal bir alan oluşturulmuştur.

Süryapı Anamur evleri hızla devam etmektedir. Belediye Sinemamızda tüm köylerimizin bayanlarına ücretsiz film gösterimleri yapılmaktadır. Kültür, Sanat ve Gençlik Merkezimizde 600 kursiyerimizle kültürel ve sosyal faaliyetler sürdürülmektedir. Anamur Belediyesi Spor Akademisi kurulmuştur. Konservatuar çalışmalarımız sürmektedir. 

Plan ve Proje Müdürlüğümüz sözünü verdiğimiz diğer projelerin hazırlanması, yazışmaları, izinlerinin alınması ve uygulanması için çalışmalarını sürdürmektedir kısa süre sonra projelerimizin müjdeli haberlerini Anamurlu Hemşerilerimiz ile paylaşacağız.

18 Mart 2016 Cuma Günü Saat:18.30’da Kaplan Düğün Salonunda gerçekleştireceğimiz program ile Çanakkale şehitlerini ve Anamurlu şehitlerimizi anacağız. Anamurlu Şehitler Belgesel Film Gösterimine de tüm halkımızı davet ediyorum.”dedi.  

Başkan Türe Anamur’a kazandırılacak hizmetler için göreve geldiği ilk günkü gibi heyecanlı olduğunu ekibi ile birlikte Anamur’a daha birçok proje kazandıracaklarını sözlerine ekledi.  

Bu haber toplam 1386 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • AHMET DOĞAN'IN GÜNDEME DAİR YAZISI"NEYİ BEKLİYORUZ"01 Mart 2024 Cuma 16:43
  • ANAMUR'A MUHTEŞEM PROJE23 Şubat 2024 Cuma 21:37
  • AHMET DOĞAN'IN GÜNDEME DAİR YAZISI16 Şubat 2024 Cuma 18:52
  • ANAMUR 7/24 TOUR;VATANDAŞA HİZMETE DEVAM26 Ocak 2024 Cuma 12:18
  • KIZILALİLER'DE MERÇED TOPLANTI YAPTI20 Ocak 2024 Cumartesi 13:10
  • ATATÜRK STADI HAYIRLI OLSUN07 Ocak 2024 Pazar 18:09
  • İLK ATEŞ YAKILDI06 Aralık 2023 Çarşamba 17:01
  • 1/1000 ÖLÇEKLİ PLANLAR ASKIYA ÇIKTI.KONTROL EDİNİZ30 Kasım 2023 Perşembe 16:58
  • ANAMUR BELEDİYESİ KALINÖREN'E ASFALT DÖKÜYOR30 Kasım 2023 Perşembe 15:05
  • UNCU HİDAYET LAKAPLI HİDAYET BULUT VEFAT ETTİ25 Kasım 2023 Cumartesi 23:06
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862