• BIST 9524.59
  • Altın 2488.238
  • Dolar 32.5414
  • Euro 34.7022
  • İçel 20 °C

Hyundai Tucson'un gözü yılın otomobili ödülünde

Hyundai Tucson'un gözü yılın otomobili ödülünde
Hyundai Tucson, şimdi de Avrupa’nın en prestijli otomobil ödüllerinden biri olan AUTOBEST 2016 Yılın Otomobili ödülü için adaylığını ortaya koydu.

Haber Merkezi - Bu yıl 15’incisi düzenlenecek AUTOBEST 2016 Yılın En İyi Otomobili oylamasında farklı segmentlerdeki otomobillerle kıyasıya mücadele edecek olan Hyundai Tucson, fiyat, üstün konfor, sürüş, teknolojik ve fonksiyonel özellikleri sayesinde birinci olmak için sınırları zorlayacak.

AUTOBEST, tasarım başta olmak üzere fiyat/kalite endeksi, teknik özellikler ve satış sonrası gibi 13 farklı kategoriye göre yılın en iyi otomobilini belirliyor. Profesyonel ve deneyimli otomobil gazetecilerinden oluşan jüri üyeleri, aralarında Türkiye’nin de bulunduğu 26 Avrupa ülkesinden yarışmaya katılıyor. Jüri üyeleri, adaylarla ilgili son kararlarını Kasım sonunda Sırbistan, Belgrad Navak Pisti’nde yapılacak zorlu testlerden sonra verecek. “AUTOBEST 2016 Yılın Otomobili” ise 15 Aralık 2015’te açıklanacak.

Hyundai Motor Avrupa COO’su Thomas Schmid, konuyla ilgili olarak, ”Çok kısa bir süre önce lansmanı yapılan Tucson’un AUTOBEST tarafından adaylığının açıklanması bizim için oldukça önemli bir gelişme. Ayrıca SUV segmentinin en yeni üyelerinden biri olan Tucson’un Avrupa’daki gelişimi için de son derece anlamlı. Çünkü Hyundai Tucson, kısa süre içerisinde 61 bin adetten  fazla sipariş alarak markanın bölgedeki en çok satılan modeli haline geldi” dedi. 

Bu haber toplam 1491 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862