• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İçel 25 °C

Kampanyalı Lierac Phytolastil jel ve kullanım alanları

Kampanyalı Lierac Phytolastil jel ve kullanım alanları
Hamilelikte özellikle bazı bölgelerde çatlaklar oluşur.

Lierac phytolastil jel ilk kullanım itibari ile bedeni yeniler ve cilde parlaklık verir. Hormonlardan özellikle hamilelik sürecinde bedende farklı değişimler gözlenir. Jelin etkisi ise ilk haftalarda kendini gösterir. Sıkı ve daha diri bir tene kavuşmanızı sağlar.

Lierac Phytolastil Jel ve Yararları

Çatlak ve deri yıpranmalarında özellikle tavsiye edilen üründür. Lierac phytolastil jel ile sağlıklı bir cilt dokusu. Hamileliğin belirli sürecinde çatlaklar görülür. Sabah ve akşam düzenli kullanıldığında cilt dokusu güçlenir. İnce çizgilerin oluşumu önler. Cildin doğal renge ulaşmasında önemli etkiye sahiptir.

Lierac Phytolastil jel Doğa Esintileri ile Cilt Dokunuzu Güçlendirir

Kilo sorunu olan kişiler düzenli diyet dahi yapsalar zamanla sarkan kol ve bacak çatlaklarından şikâyetçi olurlar. Çatlakların önüne geçmek için özel üretilmiş ve testlerden geçirilmiş bazı jellerin kullanılması gerekir. Kalıcı sonuçlar için hamilelik süresi boyunca kullanmalısınız.

Tedavi amaçlı kullanılan özel bir formüldür. Hücreleri aktif eder ve daha sağlıklı bir görünüme kavuşmasını sağlar. http://www.kozmela.com/lierac-phytolastil-jel-200-ml ile yenilenen bir cilt. Kilo sorunu olan kişilerde rahatça kullanabilir. Jel özel içeriği sayesinde bedende oluşan çatlakları giderilmesine yardım eder. Cildin daha parlak olmasını sağlar. Sabah ve akşam cildinize sürebilirsiniz. Yan etkisi yoktur. Düzenli kullanımı sonucunda etkisini kısa sürede cildinizde hissedersiniz. Kaliteli cilt dokusu avantajlı fiyatlarıyla. 

Bu haber toplam 1773 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862