• BIST 9079.97
  • Altın 2324.509
  • Dolar 32.364
  • Euro 34.907
  • İçel 19 °C

KOCAMAZ BOZYAZI VE ANAMUR'DA İFTAR VERDİ

KOCAMAZ BOZYAZI VE ANAMUR'DA İFTAR VERDİ
Mersin Büyükşehir Belediyesi Anamur ve Bozyazı ilçelerinde iftar sofrası düzenledi.

Her yıl geleneksel hale gelen İftar organizasyonu bu yıl Bozyazı ve Anamur ilçesinde Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ'ın katılımı ile gerçekleşti.

 

Kurulan iftar sofralarında buluşan Bozyazılılar, on bir ayın sultanı Ramazan ayının ruhunu birlik ve beraberlik içerisinde paylaşmanın mutluğunu yaşadı.

Bozyazı Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen iftar programı öncesinde alanda masaları tek tek dolaşan ve vatandaşların Ramazan-ı Şerifini kutlayan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, iftarlarını Bozyazılılar ile birlikte yaptılar.
Başkan Kocamaz da  “Mersin’de kat edeceğimiz daha çok yol var”

Bozyazı’da düzenlenen iftar yemeği öncesi konuşan Başkan Kocamaz Ramazan etkinlikleri ile binlerce Mersinli vatandaşı bir araya getirmekten dolayı mutluluk ve gurur duyduklarını belirterek “ Bu güzel akşamda iftar sofrasında bizimle beraber olduğunuz için, buraya kadar gelip, gönüllerinizi birleştirip, bu mekânı şereflendirdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ramazan bereket ayı, Ramazan rahmet ayı, Ramazan yardımlaşma, birleşme, bütünleşme, kaynaşma ayıdır. Tokun açın halinden anladığı ay. Rahmetin gökten sağanak sağanak yağdığı bir ay. İşte böyle bir ayda sizlerle bir kere daha beraber olmaktan çok büyük bir onur duyduğumu belirtiyor ve yüce Rabbime binlerce kez şükrediyorum” dedi.

Mersin’i bütün ilçeleri ile birlikte ayağa kaldırma gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Kocamaz, “2014 yılından bu yana sizlerle beraber bu yoları yürüyoruz. Mersinimizi bütün ilçeleri ile birlikte ayağa kaldırma gayretini güdüyoruz. Bugünde ülkemizin çok zor bir dönemeçten geçtiği bu günlerde bir seçimle karşı karşıyayız. Allah hepinizden razı olsun 2014 yılında çok büyük destek verdiniz. Bizim başımızı yere eğdirmediniz. Bugünde aynı şekilde bizim başımızı yere eğdirmeyeceğinize yürekten inanıyorum ve diyorum ki sizlerle beraber Mersin’de kat edeceğimiz daha çok yol var. Yapılacak çok hizmet var. Bu hizmetleri Cenab-ı Allah sağlık ve ömür verdiği sürece sizlerle beraber yapmaya devam edeceğiz. Bir kez daha ramazan ayınızı tebrik ediyorum. İnşallah ağız tadı ile bayrama kavuşmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum”diye belirtti.

Baki Şimşek: “Ramazan havası inşallah önümüzdeki yıllarda da devam etsin”

Düzenlenen iftar programlarında Başkan Kocamaz’ı ve Mersinlileri yalnız bırakmayan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek ise Bozyazılıların Ramazanını kutlayarak,  “Hepinizin mübarek Ramazan ayını kutluyorum. İnşallah daha nice yıllarda birlikte iftar yapmayı Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz henüz daha Büyükşehir Belediye Başkanı olmadan önce Tarsus Belediye Başkanı iken bu iftar programlarını başlatmıştı. İnşallah önümüzdeki yılda sizlerin duası ve desteği ile Mersin genelinde yaşanan bu Ramazan ve bayram havası devam eder. Hepinizin duasını ve desteğini bekliyorum” ifadelerini kullandı.

Etkinlikte konuşan Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı ise Başkan Kocamaz’a Ramazan ayının manevi ruhunu Bozyazı’da ve tüm Mersin’de yaşattığı için teşekkürlerini iletti.

İftar yemeği sonrası Ramazan ayına özel hazırlanan etkinlikler kapsamında Yunus Emre’yi canlandırarak tasavvufi şiirler seslendiren Sezai Yeşilyurt ve ardından sahne alan Kaya Kuzucu, Âşık Sefai ve Selami Durmuş birlikte verdikleri konser ile vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan akşamı yaşattı.

Etkinlikte ayrıca Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı tarafından şiirler okundu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikler programı kapsamında Bozyazı ilçesinde düzenlenen iftar yemeğine Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, Bozyazı Belediye Başkanı Mehmet Ballı, MHP Mersin İlçe Başkanları, MHP Mersin Milletvekili Adayları, meclis üyeleri, muhtarlar ve binlerce Bozyazılı katıldı.

boz.jpgan2.jpgan1.jpg

 

Bu haber toplam 2082 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • ANAMUR 7/24 TOUR;VATANDAŞA HİZMETE DEVAM26 Ocak 2024 Cuma 12:18
  • KIZILALİLER'DE MERÇED TOPLANTI YAPTI20 Ocak 2024 Cumartesi 13:10
  • ATATÜRK STADI HAYIRLI OLSUN07 Ocak 2024 Pazar 18:09
  • İLK ATEŞ YAKILDI06 Aralık 2023 Çarşamba 17:01
  • 1/1000 ÖLÇEKLİ PLANLAR ASKIYA ÇIKTI.KONTROL EDİNİZ30 Kasım 2023 Perşembe 16:58
  • ANAMUR BELEDİYESİ KALINÖREN'E ASFALT DÖKÜYOR30 Kasım 2023 Perşembe 15:05
  • UNCU HİDAYET LAKAPLI HİDAYET BULUT VEFAT ETTİ25 Kasım 2023 Cumartesi 23:06
  • YİNE MOTOR,YİNE KAZA,YİNE ÖLÜM...24 Kasım 2023 Cuma 22:51
  • ANAMUR 7/24 TOUR DAN 24 KASIM KAMPANYASI23 Kasım 2023 Perşembe 16:40
  • DEEPSEA KARAVAN ANAMUR'DA HİZMET VERECEK20 Kasım 2023 Pazartesi 20:21
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862