• BIST 9693.46
  • Altın 2514.321
  • Dolar 32.5741
  • Euro 34.7831
  • İçel 21 °C

Kocamaz'dan Mersin İdman Yurdu'na 90. yıl kutlaması

Kocamaz'dan Mersin İdman Yurdu'na 90. yıl kutlaması
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin İdmanyurdu’nun kuruluşunun 90. yılını, yayınladığı mesajla kutlayarak, yeni sezonda kırmızı-lacivertli ekibe başarılar diledi.

Haber Merkezi - 16 Ağustos Pazar günü sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Mersin İdman Yurdu’nun, aynı gün kuruluşunun 90. yılını da kutlayacağını belirten Burhanettin Kocamaz, “Şehrimizi Süper Lig’de temsil eden Mersin İdman Yurdu’nun ligde başarılı bir sezon geçirmesini diliyorum. Mersin’in marka kent olması yolunda önemli görevler üstlenmiş olan takımımızın, kentimizin ulusal ve uluslararası arenada tanıtımını sağlayacak nice başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum” dedi.

Kocamaz, takıma verilecek desteğin, birçok başarıyı da beraberinde getireceğini ifade ederek, “Kentimizin ortak paydası ve birleştirici gücü olan kulübümüze, Mersinliler olarak her zaman olduğundan daha çok destek vermeli, şehrin tüm dinamikleri ile birlikte üzerimize düşeni yaparak, takımımızın yanında olduğumuzu göstermeliyiz. Takım, bu desteği ne kadar çok hissederse o kadar başarılı olacaktır. Aynı zamanda pazar günü oynanacak maçta tüm Mersinlilerin stadı dolduracağını, takımın da 90. yıl coşkusunu galibiyetle taçlandıracağını umut ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Kocamaz, 2015-2016 sezonunda Süper Lig’de mücadele eden her takıma başarılar dileyerek, şunları kaydetti: "Sporun birleştirici, bütünleştirici ruhunun, terör olaylarıyla zor günler geçiren ülkemizde, milletimizin birlik ve beraberliğine katkı sağlamasını diliyorum.”

Bu haber toplam 1403 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862