• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 23 °C

LG bulaşık makinesi ve özellikleri nelerdir? Akıllı bulaşık makinesi uygulaması nedir?

LG bulaşık makinesi ve özellikleri nelerdir? Akıllı bulaşık makinesi uygulaması nedir?
Akıllı bulaşık makinesi uygulaması yeni nesil teknoloji ile sizlerle. LG bulaşık makinesi özel fonksiyonları ile arızalandığı zaman kısa sürede onarılıyor.

Sizler sadece telefon ile arayın ve arızayı tespit edin. Çağrı merkezlerine gelen sinyali dinlettiğiniz zaman hasar anında tespit ediliyor.

İç Hacmi Geniş LG Bulaşık Makinesi

Standart ölçülerinde olan LG bulaşık makinesi geliştirilmiş iç hacmi ile daha fazla bulaşık yıkayabilme özelliğini sizlere sağlıyor. Büyük tencereleriniz rahatlıkla makineye girecek. Kullanımı ise oldukça kolay. Tek tuş ile tüm bulaşıklarınız tertemiz. Zenginleştirilmiş teknoloji ile makinenin kullanımı hem kolay bakımı da çok rahat.

Lg Bulaşık Makinesi ve Çift Duşlama Sistemi

Bulaşıklar yıkanırken aynı anda alt ve üst raflara farklı basınç ile su gelir. Zamandan tasarruf ve enerjiyi doğru kullanma bu makinelerin en önemli özelliği. Alt kısma yağlı tabaklarınızı koyduğunuz zaman çift Duşlama özelliği sayesinde oraya daha çok basınçlı su gider. Üst kısma narin şekilde.

Modern tasarımlı yeni nesil teknoloji ürünleri ile evlerinizde rahatlığı yaşayın. Tüm ürünler garantili olup, sizlerin kolay şekilde kullanımınıza uygun olarak tasarlandı. Bütçenize uygun fiyatlar ve kampanyalar http://www.bizdeuygun.com/LG-D1453CF_81736.html geniş ürün modelleri ile sizleri bekliyor. Kalitenin adresinde istediğiniz modele kısa sürede sahip olabilme imkanı. Yeni ve modern tarzlar evlerinizin havasını da değiştirecek. Şık tasarımlarla mutfaklarınıza şimdiden yer açın. 

Bu haber toplam 3295 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862