• BIST 9117.42
  • Altın 2324.394
  • Dolar 32.3814
  • Euro 35.0286
  • İçel 27 °C

Lösemili çocuklar için tek yürek oldular

Lösemili çocuklar için tek yürek oldular
Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Akdeniz Lions Kulübü'nün lösemili çocuklar ve öğrenci burslarına katkıda bulunmak adına gerçekleştirilen 'Yılbaşı Alışveriş Şenliği'ne katıldı.

Haber Merkezi - Akdeniz Lions Kulübü, lösemi hastası çocuklar yararına 'Yılbaşı Alışveriş Şenliği' düzenledi.

Mersin Tenis Kulübü'nde gerçekleşen etkinlikte, Lions Kulüpleri'nin yanı sıra İçel ve Mezitli Soroptimist Kulübü gibi sivil toplum kuruluşları stant açarak, lösemili çocuklar için tek yürek oldu. Kurulan stantlarda satılan ürünlerin geliri, lösemili çocukların yanı sıra öğrencilere eğitim yardımı olarak bağışlandı. Etkinliğe destek olmak için katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bu tarz yararlı projelere belediye olarak sonuna kadar destek sağlayacaklarını belirtti.

BELEDİYE OLARAK HER ZAMAN VARIZ

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Başkan Tarhan, "Son derece yararlı ve önemli bir etkinlik. Bu tür etkinliklerde tüm kulüpleri bir araya getirip, ortak hareket etmelerini sağlamak lazım. sivil toplum kuruluşlarının (STK) buna benzer çalışmalarda Belediye olarak ortak hareket edip, güzel çalışmalara imza atacağız. Burada bulunarak desteklerini esirgemeyen tüm STK'ları da kutluyorum" ifadelerini kullandı.

GELENEKSEL HALE GELECEK

Mersin'de lösemili çocuklar adına çeşitli etkinlikler düzenlediklerini belirten Akdeniz Lions Kulübü Dönem Başkanı Fatma Kozacıoğlu; “Bu yıl ilkini düzenlediğimiz ve yönetim olarak geleneksel hale getirme kararı aldığımız 'Yılbaşı Alışveriş Şenliği' etkinliğimizden elde edilecek gelirin tamamı lösemi hastası çocuklarımız için kullanacağız" şeklinde konuştu.

42073597_620x410.jpg

Bu haber toplam 1291 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862