• BIST 9548.09
  • Altın 2493.983
  • Dolar 32.5008
  • Euro 34.5803
  • İçel 24 °C

Lütfi Elvan: 1 Kasım, AK Parti’nin ve Mersin’in zafer günü olacak

Lütfi Elvan: 1 Kasım, AK Parti’nin ve Mersin’in zafer günü olacak
Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Mersin’deki seçim çalışmaları kapsamında Suphi Öner Öğretmenevi'nde düzenlenen istişare Toplantısında Ak Parti İl Teşkilatı ile bir araya geldi.

Haber Merkezi - Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Eski Bakanı ve AK Parti Mersin Milletvekili Adayı Lütfi Elvan, Mersin’de il yönetimini karalamaya çalışıp, aralarına nifak sokmaya çalışanlar olduğunu belirterek, “Sakın bunlara aldanmayın. Biz birlikte güçlüyüz. Bu karalama kampanyalarını Mersin’de AK Parti’nin önünü kesmek için yapıyorlar" dedi.

Eski Bakan Elvan, Mersin’deki seçim çalışmaları kapsamında Suphi Öner Öğretmenevi’nde düzenlenen istişare toplantısında AK Parti İl Teşkilatı ile bir araya geldi. Toplantıda, 1 Kasım seçimlerine yönelik mesajlar veren Elvan, partisiyle ilgili iddialara da değindi.

“Mersin’de Ak Parti’nin önünü kesmek için karalama kampanyaları yapıyorlar”

Elvan, toplantıda yaptığı konuşmada, il teşkilatına sahip çıktı. AK Parti İl Yönetimi ile ilgili ortaya atılan iddiaları gündeme getiren Elvan, "Biz sonuna kadar il teşkilatımızın arkasındayız. Bunu herkes böyle bilsin. İl yönetimimizi karalamaya çalışıp, aramıza nifak sokmaya çalışanlar var. Sakın bunlara aldanmayın. Biz birlikte güçlüyüz. Bu karalama kampanyalarını Mersin’de AK Parti’nin önünü kesmek için yapıyorlar" diye konuştu.

İçeride ve dışarıda AK Parti’nin önünü kesmek isteyen güçlerin olduğunun altını çizen Elvan, "2002 yılından beri partimizin önüne çok engeller çıkarttılar. Milli iradeden rahatsız olan ciddi taarruzlarla saldırıya geçtiler. Ancak başarılı olamadılar, çünkü çok sağlam ve güçlü bir teşkilata sahibiz. Birliktelik ve dayanışma gücümüz olmasaydı başaramazdık. Hiçbir zaman bu güçlere boyun eğip pes etmedik, etmeyeceğiz de. AK Parti olarak biz yola birilerinin hesabına çalışmak için çıkmadık. Biz kendi yolumuzu milletimizle birlikte çizdik.

Milletle yola çıktık ve milletle güçlendik. Bu yol uzun, zorlu ve meşakkatli bir yol. Önümüze 13 yılda çok engel çıkarttılar ve durdurmak için çıkartmaya da devam edecekler. Aramıza nifak tohumları ekmeye çalışacaklar, ancak sakın ola ki bunlara aldanmayın. Biz Allah’a şükürler olsun ki, bugüne kadar hiç kimseden korkmadık ve korkmayacağız. İşimiz kolay değil, ancak inancımız, davamız ve içimizdeki bu millet ve memleket sevdası olduğu sürece de asla kaybetmeyeceğiz. 

Mersin’i mahalle mahalle, köy köy, ilçe ilçe gezip kenti hallaç pamuğu gibi sallayacağız. Girmedik ev ve sokak bırakmayacağız. Mersin’de halkın gönlünü kazanacak, büyük bir zafer ilan edeceğiz. Allah’ın izniyle 1 Kasım Türkiye’nin, AK Parti’nin ve Mersin’in zafer günü olacak" ifadelerini kullandı.

AK Parti Mersin İl Başkanı İsmail Taşpınar da konuşmasında, Elvan’ın çok kısa sürede Mersin’e adapte olduğunu, ziyaretler sırasında dile getirilen sorunların çok kısa sürede çözülmesini sağladığını söyledi.

Taşpınar, “Özellikle sağ olsun Sayın Bakanımız TEDAŞ ile ilgili birtakım sıkıntıların da giderilmesini sağladı. Sayın Bakanımız ayağının tozuyla bu kısacık sürede önemli icraatlara imza attı. Mersin’in, tarihinde belki de en çok ihtiyaç duyduğu Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Mersin’den aday gösterildi. Çünkü ulaştırma ile ilgili yapımı devam eden projelerin bir an önce tamamlanması için Sayın Bakanımız bizim için çok büyük bir şans. 

Biz de il teşkilatı olarak tek yumruk olup Sayın Bakanımızı yüzü ak bir şekilde Mersin’de en iyi sonucu alıp Ankara’ya öyle yollayacağız. 1 Kasım’a çok kısa bir süre kaldı. Kalan bu kısa sürede hepimiz biraz daha özverili çalışıp Allah’ın izniyle Mersin’de olabildiğince çok sayıda vekil göndereceğiz Ankara’ya" şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1561 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
  • SEÇİM KİRLİLİLİĞİ08 Mart 2024 Cuma 22:20
  • BAŞKAN KILINÇ'DAN BÜYÜK PROJE SÖZÜ25 Şubat 2024 Pazar 16:02
  • İYİ PARTİ LİSTESİ BELLİ OLDU21 Şubat 2024 Çarşamba 13:13
  • MHP MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU20 Şubat 2024 Salı 17:41
  • CHP MECLİS LİSTESİ BELLİ OLDU20 Şubat 2024 Salı 17:34
  • CHP TAM KADRO, TAM YOL İLERİ07 Şubat 2024 Çarşamba 00:50
  • BAŞKAN KILINÇ TALEBİ HEMEN YERİNE GETİRDİ05 Şubat 2024 Pazartesi 16:47
  • DURMUŞ DENİZ DURMAK BİLMİYOR31 Ocak 2024 Çarşamba 13:31
  • BAŞKAN KILINÇ UZAK MAHALLERİ ZİYARET ETTİ26 Ocak 2024 Cuma 22:40
  • 31 MART TARİHİNDE KİME OY VERECEKSİNİZ?21 Ocak 2024 Pazar 19:27
  • Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 0324 8164862