• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 29 °C

Medcem Silifke Belediyespor, ŞAMPİYON oldu

Medcem Silifke Belediyespor, ŞAMPİYON oldu
Bölgesel Lig için Playoff maçları oynayan Medcem Silifke Belediyespor, ligin bitimine 4 hafta kala Şampiyonluğunu ilan ederken, Silifke’de büyük sevinç yaşandı.

Haber Merkezi - Playoff 6.maçında Tarsus deplasmanında karşılaştığı Tarsusgücü’nü 4-0 yenen Medcem Silifke Belediyespor, 26 puanla liderliğini sürdürdü. Ligin bitimine 4 hafta kala en yakın rakibiyle puan farkı 10 olan takım Bölgesel Amatör Lige Merhaba dedi.

KUVAYİ MİLLİYE SAHAYA ÇIKMAYACAK 

Medcem Silifke Belediyespor, Cumartesi günü saat 15:00'de oynayacağı Kuvayi Milliyespor maçı öncesi Kuvayi Milliyespor, maça çıkmayacağını federasyona bildirdi. Cumartesi günü maç olmayınca Medcem Silifke Belediyespor, Bölgesel Amatör Lige Merhaba dedi.

Takımımız sahaya; Selçuk Üredi, Emrah Uçal, Tugay Şahin, İbrahim Erdem, Tufan Esin, İbrahim Can Direybetoğulları, Osman Özbek, Yusuf Eser (Çarli), Anıl Güler, Mehmet Şıralı, Ahmet Sinan Salman on biriyle çıktı. 

Karşılaşmada gollerimizi 45.dakikada Kaptanımız Tufan Esin, 50.dakika ve 90.dakikada Mehmet Şıralı, 80.dakikada İbrahim Erdem attı.

ŞAMPİYON TAKIMIMIZI KUTLUYORUM 

Playoff grubunda Lider olan VE Şampiyonluğu garantileyen Medcem Silifke Belediyespor teknik heyeti ve futbolcuları tebrik eden Silifke Belediye Başkanı ve Medcem Silifke Belediyespor Onursal Başkanı Mustafa Turgut, “Takımımız, bizlerin yüzünü güldürdü. Her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Takımımız, Playoff maçlarında da başarılı oldu, Bölgesel Amatör Ligde de başarılı olacaktır. Bölgesel Amatör Lig kulübümüze, şehrimize hayırlı olsun, başarılar getirsin” dedi. 

ŞAMPİYONLUK HAYIRLI OLSUN

Şampiyonluğun Silifke’ye hayırlı olmasını dileyen Medcem Silifke Belediyespor Kulübü Başkanı Mehmet Ali Özer “Takımımız Playoff maçlarının bitimine 4 hafta kala şampiyonluğun ilan etti.Emeği geçen herkesi kutluyorum. Silifkemize, taraftarlarımıza hayırlı uğurlu olsun Bölgesel Amatör Lig” dedi. 

SİLİFKEMİZ, B.A.L.’LANACAK.

Bölgesel Amatör Lige çıktıkları için mutlu olduklarını belirten Medcem Silifke Belediyespor Futbol Şube Sorumlusu Murat Araycı, “Dile kolay, 27 sene önce yaşanmış son Mersin ŞAMPİYON luğundan sonra bugün ilan ettiğimiz ŞAMPİYON lukta başta Silifke belediye başkanımız Mustafa Turgut kulüp başkanı Mehmet Ali Özer kulüp yönetim kurulu üyelerimize sponsorumuz MEDCCEM'e diğer sponsorlarımıza bizi hiçbir maçta yalnız bırakmayan vefakar cefakar TARAFTARIMIZA emeğin gerçek sahipleri futbolcu kardeşlerimi ve hocalarım İnan Uçal Ahmet Yalçıntaş kutluyorum.ŞAMPİYON luk Silifkemize hayırlı olsun”dedi.

SİLİFKE ŞAMPİYON OLDU

Futbolcularını galibiyetten dolayı kutlayan Medcem Silifke Belediyespor Teknik Direktörü İnan Uçal, “Sahada iyi mücadele ettik. Futbolcularım verilen görevi sahada en iyi şekilde yaptılar. Bu sene birlik beraberlik içerisinde Bala çıktık. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haber toplam 1842 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862