• BIST 9079.97
  • Altın 2324.337
  • Dolar 32.3593
  • Euro 34.9423
  • İçel 17 °C

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Serkan İzol, Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu Başkanı seçildi

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği Başkanı Mehmet Serkan İzol, Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu Başkanı seçildi
Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (Mersin GİAD) Başkanı Mehmet Serkan İzol, Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu (GİAF) başkanlığına seçildi.

Haber Merkezi - Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu’nun 7. Olağanüstü Genel Kurulu Mersin’de yapıldı.

Sultaşa Otel’de gerçekleştirilen GİAF Genel Kurulu’na, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Erkan Güral, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Onursal Başkanı ve Güneydoğu Un Sanayicileri Derneği Başkanı Erhan Özmen, Güney ve Güneydoğu Genç İş Adamları Federasyonu 6. Dönem Başkanı Abdulkadir Akboz, Mersin GİAD Başkanı Mehmet Serkan İzol, federasyona bağlı dernek başkanları, üyeleri ve geçmiş dönem başkanları katıldı.

Genel Kurulun açılış konuşmasını yapan GİAF 6. Dönem Başkanı Akboz, desteklerinin her zaman devam edeceğini ve bu kuruluşa hizmet etmekten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Genel Başkanı Güral ise "Ben ülkemizde bulunan zor koşullara rağmen ülkemizden, ekonomimizden, toplumumuzdan son derece umutluyum. Her şeye rağmen diyorum, çünkü güçlü ülkelerin bir takım problemleri vardır; biz de o problemlerden geçiyoruz. Bizler güçlü oldukça bu problemlerle baş edebiliriz ama bunun için ilk önce birliğimizi sağlamamız ve korumamız lazım. Gücü ve morali yerinde olan bir sivil toplum kuruluşunun ülkesine her zaman katkısı olacaktır. Bu anlamda bizlere çok büyük görevler düşmektedir. Ben şahsım adına bizlerden ve gelecekten umutluyum; sizler de umutlu olmaya devam edin" dedi.

Onursal Başkan Erhan Özmen ise Türkiye’nin zor günlerden geçtiğini belirterek, "Bir ülkenin toplumuyla, toplumunun STK’larıyla, iş dünyasıyla, siyasetiyle, bürokrasisiyle, medyasıyla, üreteniyle, tüketeniyle hep bir hedefi vardır; gelecekle alakalı refah seviyesini yükseltmek, gelecekle alakalı endişelerini, kaygılarını en aza indirgemektir. Bu, dünyanın her tarafında doğanın kanunu gibi bir kanundur. Ama biz nerede yanlış yapıyorsak her geçen gün bir önceki günü arar hale geldik. Öyle oturduğumuz yerden ’bunu beğenmedim, şunu beğenmedim’ lüksüne sahip değiliz. Eğer bu durumlardan hoşnut değilsek STK’lar olarak taşın altına elimizi sokmak lazım ve en iyisini yapmamız gerek. TÜGİK olarak Türkiye’nin en önemli sivil toplum kuruluşlarından birisiyiz ve bize düşen görev daha büyük" diye konuştu.

İZOL, 7. DÖNEM GİAF BAŞKANI SEÇİLDİ

Konuşmaların ardından Güney ve Güneydoğu GİAD Başkanlarına plaket takdim edilen genel kurulda, Mersin GİAD Başkanı İzol, GİAF başkanlığına seçildi. Bir önceki dönem başkanı Akboz, İzol’a GİAF başkanlık görevini teslim etti.

Görevi teslim almasının ardından konuşan Mehmet İzol, GİAF’ın güçlü bir federasyon olduğunu vurgulayarak, "Biz 12 yıl önce federasyonumuza üye olurken büyük bir heyecan içerisindeydik. Bugün halen içimizde aynı heyecanı taşıyoruz. Mersin GİAD’ın ikinci defa,GİAF’a başkanlık yapması da bizim için gurur ve onur vericidir. Bütün dernek başkanları ile bir arada olacağımızı, birlikte hareket edeceğimizi, bölgemiz için bölge derneklerimiz ile el ele vererek çalışacağımızı buradan bir kez daha belirtmek isterim" ifadelerini kullandı.

Yapılan genel kurul sonrasında GİAF Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Mehmet Serkan İzol, Ömer Faruk Sakarya, Taner Özdurak, Tanzer Polat, Zekiye Çankaya, Cengiz İzol, Nihat Bilişik, Lokman Aslan, Fuat Çelik. Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri ise Mahmut Tayfan, Cihan Koçer, Efsun Tekyeten, Musa Çokgünlü, Aydın Tokgöz, Arif Önkol, Engin Arşsönmez, Sedat Çelik ve Metin Er’den oluştu.

Kaynak: Hürriyet

Bu haber toplam 1753 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862