• BIST 9091.57
  • Altın 2324.897
  • Dolar 32.3656
  • Euro 34.97
  • İçel 24 °C

Mersin İdman Yurdu, teknik direktör arayışında

Mersin İdman Yurdu, teknik direktör arayışında
Spor Toto Süper Lig'de dün sahasında Osmanlıspor'a 4-0 yenilen Mersin İdmanyurdu'nda, maçın ardından görevini bıraktığını açıklayan teknik direktör Mesut Bakkal'ın yerine arayışlar başladı.

Haber Merkezi - Mersin İdman Yurdu Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Serttaş, yaptığı açıklamada, Mesut Bakkal'ın istifasını kabul ettiklerini ve yeni teknik direktör için çalışmalara başladıklarını söyledi. 

Mersin İdman Yurdu'nun büyük bir camia olduğunu, bu doğrultuda en iyi teknik direktörü takımın başına getirmek istediklerini ifade eden Serttaş, "Adaylar arasında Bülent Korkmaz ile Samet Aybaba ön plana çıkıyor. Bu isimlerin yanı sıra Tugay Kerimoğlu ve Okan Buruk'la da ilgileniyoruz. Yönetim ile bugün yapacağımız toplantının ardından bir yol çizeceğiz" dedi.

Yeni teknik direktörü bir an önce takımın başına getirmek istediklerini kaydeden Serttaş, Bakkal'ın istifasını da değerlendirerek, şöyle konuştu: "Mesut hoca bu takım için elinden geleni yaptı. Maalesef bazen olmayınca, olmuyor. Bireysel hatalar nedeniyle kaybedilen maçlar vardı. Kendisi, 'kan değişikliğinin takıma iyi geleceğini' bize iletti. Efendiliğini yaptı, bize en ufak zorluk çıkarmadı. Biz de istifasını kabul ederek, hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik. Gerçekten çalışkan bir insan ancak sportif başarılar yakalanmayınca maalesef fatura hep teknik direktörlere kesiliyor, bu da onların kaderi. Mesut Bakkal bizim dostumuzdur, öyle de kalacak."

Ahmet Serttaş, Osmanlıspor karşılaşması sırasında kırmızı-lacivertli taraftarların, Mesut Bakkal'a yönelik tepkisine de değinerek, "Taraftarın bir teknik direktörü istifaya çağırması çok normaldir ancak küfür edilmesi hoş olmadı. Mersin İdman Yurdu taraftarına bunlar yakışmadı" ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 1484 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862