• BIST 9079.97
  • Altın 2324.085
  • Dolar 32.3613
  • Euro 34.9442
  • İçel 19 °C

Mersin İdman Yurdu'nda Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor

Mersin İdman Yurdu'nda Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor
Teknik direktör Bakkal, "Önümüzde Osmanlıspor maçı var. Çok koşan ve çok mücadele eden bir takım. Bu maçı kazanmak istiyorsak en az onlar kadar koşmak ve mücadele etmek zorundayız" dedi.

Haber Merkezi - Mersin İdman Yurdu,  Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Osmanlıspor ile sahasında oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 

Teknik direktör Mesut Bakkal yönetiminde Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenmana, tüm futbolcular katıldı.

Hafif koşuyla başlayan antrenmanda kırmızı-lacivertli ekip, pas ve şut çalışmasının ardından çift kale maç yaptı.

Teknik direktör Bakkal, idman sırasında sık sık oyuncularına taktik vererek uyarılarda bulundu. Yaklaşık 1,5 saat süren antrenmanda futbolcuların moralinin yüksek olduğu gözlendi. 

Öte yandan, antrenman öncesi kaleci Muammer Zülfikar Yıldırım için doğum günü pastası kesildi.

- "Talihsiz maçlar kaybettik"

 Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Bakkal, antrenmanın ardından yaptığı açıklamada, oyuncularının, deplasmanda 1-1 berabere kaldıkları  Galatasaray maçının önemini bilerek sahaya çıktığını söyledi. 

Talihsiz maçlar kaybettiklerini belirten Bakkal, futbolcularının Galatasaray maçındaki mücadelesinden dolayı çok mutlu olduğunu ve takım olarak istenilen seviyeye gelmeye başladıklarını ifade etti.
Bakkal, talihsizliği Galatasaray maçından kırmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek, şöyle devam etti: "Önümüzdeki haftalarda çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Kaliteli ve iyi oynamaya çalışan bir takımımız var. Bir de kazanma karakterlerini ortaya çıkardıklarında neler yapabileceklerini gösterdiler. Bu da beni mutlu etti. Hem oyun açısından hem de taktik açısından verilenleri yerine getiren bir grup. Önümüzde Osmanlıspor maçı var.
Ligin yeni kurulan takımı ancak çok koşan ve  mücadele eden bir takım. Bu maçı kazanmak istiyorsak en az onlar kadar koşmak ve mücadele etmek zorundayız."

Osmanlıspor maçına moralli çıkacaklarını vurgulayan Bakkal, taraftarlardan kendilerini desteklemelerini istedi.

Bu haber toplam 1505 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862