• BIST 9456.73
  • Altın 2494.268
  • Dolar 32.5942
  • Euro 34.7914
  • İçel 23 °C

Mersin İdman Yurdu'nda şok ayrılık: Dün göreve başlayan teknik direktör Hakan Kutlu kampı terk etti!

Mersin İdman Yurdu'nda şok ayrılık: Dün göreve başlayan teknik direktör Hakan Kutlu kampı terk etti!
Mersin İdman Yurdu’nda bugün şok bir ayrılık yaşandı. Dün göreve getirilen Teknik Direktör Hakan Kutlu’nun Başkan Ali Kahramanlı’nın açıklamalarından dolayı kampı terk ettiği belirtildi.

Haber Merkezi - Mersin İdman Yurdu’nda Bülent Korkmaz’ın görevden alınmasının ardından teknik direktörlüğe dün Hakan Kutlu getirilmişti. Genç teknik adam Hakan Kutlu’nun Mersin İdman Yurdu Başkanı Ali Kahramanlı’nın bugün yaptığı açıklamalarına sinirlenerek kampı terk ettiği iddia edildi.

Başkan Ali Kahramanlı bugün yaptığı açıklamada, Hakan Kutlu’nun Mersin İdman Yurdu’nda teknik direktör olarak görev yapmasına sıcak bakmadığını belirtmiş ve, "Teknik direktör tercihini doğru bulmuyorum. Benim tasvip etmediğim bir isim. Ama yönetim uygun görmüş tabi ki saygı duyuyoruz. Bülent Korkmaz hocanın gidişine de çok üzüldüm. Bu şekilde olmaması gerekiyordu. Bu süreçte karşılıklı oturup konuşarak, anlaşarak, el sıkışarak yollar ayrılabilirdi. Ama biz bu durumu düzeltmek için çok kısa süre içinde hocamızı çağırıp, kendisi ile helalleşmek istiyoruz. Gerekirse parası yönetim kurulu arasında toplanarak ödenmesi gerekir. Çünkü basında bu konuyla ilgili yer alan haberler hoş değil. Mersin İdmanyurdu’na yakışmıyor" demişti.

"YENİ YÖNETİM İSTERSE DÖNERİM"

Hakan Kutlu’nun en kısa sürede istifasını yönetime vereceği belirtilirken, genç teknik adamın Mersin İdman Yurdu’nun 11 Ocak’ta yapılacak genel kurulunda seçilecek yeni yönetimin kendisiyle çalışmak istemesi durumunda göreve döneceği belirtildi.

Kaynak: Milliyet

Bu haber toplam 1444 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862