• BIST 8983.26
  • Altın 2296.158
  • Dolar 32.3236
  • Euro 35.0675
  • İçel 22 °C

Mersin Üniversitesi'nden Asistan Okulu başarısı

Mersin Üniversitesi'nden Asistan Okulu başarısı
Mersin Üniversitesi (MEÜ) Tıp Fakültesi asistanlarından Arş. Gör. Dr. Refik Ersin Eroğlu, Türkiye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği’nce Asistan Okulu Eğitim Programı kapsamında yapılan sınavda birinci oldu.

Haber Merkezi - Türkiye Jinekoloji ve Obstetrik Derneği tarafından 11-13 Aralık 2015 tarihleri arasında Asistan Okulu programı düzenlendi. Bu yıl altıncısı düzenlenen eğitim programına Türkiye’nin değişik illerinden 45’e yakın kadın doğum asistanı katıldı.

MEÜ Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı’ndan Arş. Gör. Refik Ersin Eroğlu’nun da katıldığı eğitimler sonunda yapılan değerlendirme sınavında, Eroğlu birinci oldu.

MEÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Çamsarı, Eroğlu’nu makamında kabul ederek başarılarından dolayı kutladı. Eroğlu’nun aynı zamanda Mersin Üniversitesi mezunu olmasından memnuniyet duyduğunu ifade eden Çamsarı, gerek akademisyenlerin gerek öğrencilerin başarılarının taltif edilmesi konusunda hassasiyet gösterdiklerinin altını çizdi. Üniversite çapında bu tür başarıların elde edilmesinin kendisini de gururlandırdığını ifade eden Rektör Çamsarı, Arş. Gör. Eroğlu’na bir çiçek ve belge takdim ederek başarılarının devamını diledi.

Daha çok baş asistanların katıldığı eğitimler sonunda iki yıllık asistan olmasına rağmen birinci olduğunu söyleyen Eroğlu, "Kariyerimin başında böyle bir başarı beni mutlu etti. Bu birincilik, meslek hayatımın devamı için beni motive edecektir" dedi.

1423467.jpg

Kaynak: Hürriyet

Bu haber toplam 1432 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862