• BIST 9693.46
  • Altın 2506.644
  • Dolar 32.5784
  • Euro 34.78
  • İçel 22 °C

MESKİ, Anamur'da içme suyu hattını yeniliyor

MESKİ, Anamur'da içme suyu hattını yeniliyor
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Anamur ilçesinde içme suyu şebeke hattını yeniliyor.

Haber Merkezi - MESKİ Genel Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin Anamur'da yürüttüğü alt yapı çalışmalarının ardından başlatılan sıcak asfalt çalışmaları kapsamında Sağlık, Yeşilyurt ve Saray Mahallelerinin içme suyu şebeke hattının yenileceği kaydedildi.

İçme suyu şebekelerindeki sorunların giderilmesi, vatandaşa temiz ve kesintisiz içme suyu sağlamak için Mersin genelinde çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini belirten MESKİ yetkilileri, Anamur'daki şebeke yenileme çalışmalarına ilişkin bilgi verdiler.

Yetkililer, "Anamur'un içme suyu yenileme çalışmalarının birinci etabında Tahsin Soylu Caddesi, Bozyazı durağı, Çamlı Kavşak-Antalya asfaltı ve Akarca Kalınören yolu, Üçgen Park-Merkez Camisi, Merkez Camisi-Çavuşpınarı Parkı ve Bankalar Caddesi'nde içme suyu şebeke yenileme çalışmaları gerçekleştirilmiş ve yaklaşık 7 kilometre içme suyu hattı yenilenmiştir. Çalışmaların ikinci etabında ise Sağlık, Yeşilyurt ve Saray Mahallelerine yaklaşık 4 kilometre içme suyu şebeke hattı döşenmesi birlikte Anamur ilçesinde toplam 12 kilometre içme suyu hattını yenilemiş olacağız.

Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde tüm ilçelerin içme suyu şebeke yenilemesine ihtiyaç olan bölgeleri tespit ettik. Tüm ilçelerimizde olduğu gibi Anamur ilçemizde içme suyu sorununu tamamen çözeceğiz" dediler.

Bu haber toplam 1440 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862