• BIST 9689.32
  • Altın 2495.5
  • Dolar 32.5804
  • Euro 34.8524
  • İçel 23 °C

MESKİ, Mithatpaşa Mahallesi'nin içme suyu alt yapısını yeniliyor

MESKİ, Mithatpaşa Mahallesi'nin içme suyu alt yapısını yeniliyor
Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, içme suyu şebeke yenileme ve rehabilitasyon çalışmaları kapsamında Mithatpaşa Mahallesi'nde çalışmalara başladı.

Haber Merkezi - Mersin Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ), Mithatpaşa Mahallesi'nin içme suyu ana şebeke hattının eski olması, sürekli su kaçaklarının meydana gelmesi ve yüksek noktalardaki abonelere kesintisiz içme suyu verebilmek için mahallede 6 bin 400 metrelik içme suyu şebeke yenileme çalışmalarına başladı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan MESKİ Genel Müdürü Turgut Aybak, içme suyu şebekesi sorunlarının giderilmesi ve vatandaşların kesintisiz içme suyuna kavuşması amacıyla Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde içme suyu şebekesi yenilemesine ihtiyaç duyulan bölgelerin tespit edilerek proje çalışmalarının yapıldığını belirtti.

Aybak, "Ekonomik ömrünü tamamlamış olan, sık sık arızaların meydana geldiği Mithatpaşa Mahallemizde içme suyu şebeke hatlarını yenileme çalışmaları başlattık. Toplam 6 bin 400 metre yeni içme suyu şebekesi ve 613 adet abone bağlantısı yapılacak olan proje kapsamında bugüne kadar yaklaşık 3 bin 800 metrelik içme suyu şebeke hattını yeniledik. 2016 yılı içerisinde yatırım programları doğrultusunda tüm bölgelerimizde içme suyu şebeke hattının yenilenmesi için proje çalışmalarına devam edeceğiz.

Amacımız, bütün halkımıza kesintisiz ve temiz su hizmeti vermektir. Bu doğrultuda Mersin Büyükşehir Belediyesi sınırları içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Bu haber toplam 1455 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862