• BIST 9057.89
  • Altın 2292.138
  • Dolar 32.3126
  • Euro 35.0981
  • İçel 22 °C

Meskispor'dan BAL provası

Meskispor'dan BAL provası
Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) Mersin’i temsil edecek olan Meskispor birinci kamp döneminin son hazırlık karşılaşmasını Yahyalıspor ile yaptı. Meskispor rakibini 3 golle mağlup ederek lige hazır olduğunun sinyalini verdi.

Haber Merkezi - Mersin kampının son hazırlık maçını Mersinli Ahmet Stadı’nda oynanan Meskispor, Yahyalısporu, Cumali, Hasret ve Taylan’ın attığı gollerle 3-1 mağlup etti.

Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Mesut Bakkal ve Meskisporlu yöneticilerin de izlediği karşılaşmada maç boyu üstün bir mücadele ortaya koyan Meskispor rakibini farklı bir skorla mağlup ederek Kızılcahamam kampı öncesi moral depoladı.

Meskispor’un birinci kamp dönemini değerlendiren Meskispor Kulübü As Başkanı Latif Can, kampın çok yararlı geçtiğini söyledi.

Kulüp olarak başta Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin Kocamaz ve Meskispor Kulüp Başkanı Turgut Aybak’ın desteği ile Meskispor’un bu sezon mutlaka şampiyonluk ipini göğüsleyeceğini dile getiren Can, "Takımımız Mersin’de güzel bir kamp dönemi geçirdi. Oynadığımız hazırlık maçlarında takımımızın ortaya koyduğu futbol ve futbolcularımızın performansı bütün camiayı mutlu etti" dedi.

Meskispor Teknik Direktörü Nasır Belci, yeni ve genç bir takım oluşturduklarının altını çizerek, "Oynadığımız Altı hazırlık maçında dört galibiyet, iki mağlubiyet elde ettik. Yahyalıspor, Akdeniz Belediyespor, Mersin İdmanyurdu U21 takımlarını mağlup ederken, Silifke Belediyespor ve Tarsus İdmanyurduna mağlup olduk. 24 Ağustos - 4 Eylül tarihlerinde Kızılcahamam’da on günlük bir kamp yapacağız. Eksiklerimizi bu kampta tamamlayarak 24 Eylülde başlayacak BAL ligi maçlarına hazır olacağız" diye konuştu.

Kaynak: Hürriyet

Bu haber toplam 1532 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862