• BIST 9524.59
  • Altın 2497.686
  • Dolar 32.5064
  • Euro 34.7322
  • İçel 22 °C

Mezitli Kart ile Huzurevi sakinleri ve kimsesiz çocuklara kahvaltı verildi

Mezitli Kart ile Huzurevi sakinleri ve kimsesiz çocuklara kahvaltı verildi
Mezitli Kart, Huzurevi sakinlerini ve yetiştirme yurdunda kalan çocukları kahvaltıda bir araya getirdi.

Haber Merkezi - Mezitli Kart, kampanya, çekiliş ve bir çok fırsatla kullanıcılarının yüzünü güldürmenin ötesine geçti.

Huzurevi'ndeki yaşlılar ve yetiştirme yurdunda kalan çocukları kahvaltıda ağırladı. Kahvaltıya, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, eşi Sembol Tarhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Güner, Demirören Şirketler Grubu Bölge Koordinatörü Celil Mavi ve çok sayıda davetli katıldı. Demirören Şirketler Grubu Bölge Koordinatörü, Milangaz ve Likidgaz Mezitli şubelerinin sahibi Celil Mavi'nin destek verdiği kahvaltı, Tece bölgesi Deniz Mahallesi'ndeki Han Restaurant da gerçekleşti.

KENTİMİZDE GÜLEN YÜZLER ÇOĞALSIN

Kahvaltı sonrası kısa bir konuşma yapan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan,  Mezitli Kart'ın birçok firmalarla anlaşmalı olduğunu hatırlattı.

Bu firmalar arasında bulunan Milangaz ve Likidgaz Mezitli şubelerinin sahibi ve Demirören Şirketler Grubu Bölge Koordinatörü Celil Mavi'ye, kahvaltıya verdiği katkılardan dolayı plaket takdim etti.

Başkan Tarhan "İlçemizde bulunan tüm firmaların Mezitli Kart ailesine katılmalarını istiyorum. Firmalarımızın kazanması ve güçlenmesi bizleri mutlu edecek. Vatandaşlarımız ve firmalar kazansın ki kentimizin gülen yüzleri çoğalsın. Böylesine güzel sosyal ortamlarda sürekli bulunmak bizleri memnun edecektir" şeklinde konuştu.
 
Kahvaltı sonrası Kart Ekibinden Kübra Doğan ve Elif Türkoğlu'nun hazırladığı hediye paketleri dağıtıldı. Havaların soğuk olması nedeniyle yetiştirme yurdunda kalan çocuklara bere ve Küçük Prens kitabı, Huzurevi sakinlerine ise şal hediye edildi. Kahvaltıya davetli olan yaşlılar, genç ve çocuklar hep bir ağızdan şarkı söyledi. Samimi bir ortamda buluşan yaşlılar ve gençler el ele verip, mutluluklarını ifade ettiler.

ut4a6628.jpg

ut4a6276.jpg

Bu haber toplam 1770 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862