• BIST 9722.09
  • Altın 2428.571
  • Dolar 32.5199
  • Euro 34.8
  • İçel 23 °C

Mezitli’de kapalı semt pazarı çalışmaları başladı

Mezitli’de kapalı semt pazarı çalışmaları başladı
Mezitli Belediyesi, ilçede bulunan semt pazarlarını daha sağlıklı ve kullanışlı hale getirmeye devam ediyor.

Haber Merkezi - Mezitli Belediyesi, ilçede bulunan mevcut semt pazarlarının üstünü kapatmak ve daha modern hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, bu kapsamda, beraberinde CHP Mersin milletvekilleri Aytuğ Atıcı, Hüseyin Çamak ve meclis üyeleri ile birlikte Menderes Mahallesi’ndeki Şehit Fatih Soydan Caddesi üzerine kurulan pazar yerini ziyaret etti. Tarhan ve beraberindekiler, pazarcı esnafının ve halkın yoğun sevgi gösterileri ile karşılandı.

Çevre ve gürültü kirliliği oluşturabilen semt pazarlarının üstünü kapatma çalışmasına, Akdeniz Mahallesi’ndeki pazar alanıyla başladıklarının altını çizen Başkan Tarhan, "Halkımızın ve vatandaşlarımızın pazar yerlerinden daha sağlıklı ve rahat bir şekilde faydalanabilmesi için kapalı ve modern pazar alanları yapıyoruz. Geçtiğimiz aylarda Akdeniz Mahallesi’ndeki pazar alanındaki iyileştirme çalışmalarını tamamladık. Pazar esnafımızın huzurlu, vatandaşlarımız ise sağlıklı ve rahat bir şekilde faydalanmasını istiyoruz. Çalışmalarımız aşamalı bir şekilde ilerleyecek. Bunun en büyük örneğini Akdeniz Mahallesi’nden sonra Menderes Mahallesi’nde yaptığımız kapalı modern pazar alanı ile gösterdik" dedi.

75. YIL MAHALLESİ’NE MÜJDE

Mezitli’de vatandaşların mutluluğunu ve huzurunu en iyi şekilde sağlamak adına ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını kaydeden Tarhan, "İlçemizdeki tüm sorunları biliyoruz. Bu doğrultuda halkımızın çıkarlarını göz önünde bulundurarak, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Burada Menderes Mahallesi Pazar Alanını ziyaret ettik. Herkesin pazar alanında yapılan çalışmalardan memnun ve mutlu olduğunu görüyorum. Bu da bizlerin çalışma azmini daha da yükseltiyor. Halkımızın bize olan güvenini kırmadan yolumuza emin adımlarla ilerleyeceğiz. Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz, şu anda 75. Yıl Mahallesi’ndeki pazar alanında çalışmalarını sürdürüyor. En kısa sürede buradaki çalışmalarımızı da tamamlayıp, mahalle sakinlerinin hizmetine sunacağız" diye konuştu.

Menderes Mahallesi semt pazarının yeniden düzenlenerek hizmete açılması pazarcı esnafı tarafından mutlulukla karşılanırken, pazarda huzur bir şekilde alışveriş yapmanın keyfini yaşayan vatandaşlar ise başkan Tarhan’a teşekkür etti.

Bu haber toplam 1454 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Anamurlunun Sesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0324 8164862